جلسه تست دوره وبینار پردازش سیگنال

سیستم آبیاری هوشمند


سیستم آبیاری هوشمند چیست ؟

سفارش ساخت سیستم آبیاری هوشمند را ثبت کنید و زیر 1 ساعت پیش فاکتور دریافت کنید متخصصان ما بلافاصله بعد از تایید پیش فاکتور، برای بازدید و طراحی به محل اعزام می‌گردند.

بعد از عقد قرارداد، در سریعترین زمان برای شروع پروژه در محل شما حاضر می‌شوند.(ثبت درخواست)

سیستم آبیاری هوشمند 

توسعه سیستم آبیاری هوشمند: آبیاری کشاورزی برای بهبود عملکرد محصول و کاهش مصرف آب است. بدلیل اینکه آبیاری سنتی نیاز به مقادیر بیش از حد آب و مصرف انرژی الکتریکی بالایی برای برنامه ریزی آبیاری دارد.

یک سیستم برنامه ریزی آبیاری هوشمند مبتنی بر فاز باعث کاهش هزینه با استفاده از یک شبکه حسگر بی سیم می‌شود.سیستم منطق فازی تغییرات آب محصول و خاک را برای برنامه ریزی مناسب آبیاریها عمل می کند.

و علاوه بر این، میزان رطوبت خاک به دست آمده توسط یک سنسور خازنی رطوبت خاک به عنوان تعیین وضعیت آب در خاک نیز استفاده می شود. و در نتیجه اجرای این سیستم منجر به کاهش مصرف آب تا 59.61 درصد و مصرف انرژی الکتریکی به میزان 67.35 درصد و افزایش عملکرد محصول 22.58 درصد می شود.

نتایج تجربی نشان می‌دهد که سیستم برنامه‌ریزی آبیاری پیشنهادی از نظر برنامه‌ریزی دقیق آبیاری مؤثر و در مصرف آب و مصرف انرژی کارآمد بوده و در نهایت، تجزیه و تحلیل هزینه برای تایید سود اقتصادی سیستم برنامه ریزی آبیاری پیشنهادی انجام می شود.

نکاتی در خصوص سیستم آبیاری هوشمند در شرکت فنی و مهندسی آقای کار

  • یک سیستم برنامه ریزی آبیاری هوشمند مبتنی بر فازی با استفاده از WSN کم هزینه طراحی و اجرا شده است.
سیستم آبیاری هوشمند
سیستم آبیاری هوشمند
  • شاخص تنش آبی محصول (CWSI) و میزان رطوبت خاک به طور همزمان به عنوان متغیرهایی برای استراتژی برنامه ریزی آبیاری در نظر قرار می‌گیرد.

سیستم آبیاری هوشمند

  • نمونه اولیه سیستم پیشنهادی برای جمع‌آوری داده‌ها در مورد عملکرد تایید می‌شود.
سیستم آبیاری هوشمند
سیستم آبیاری هوشمند
  • سیستم برنامه ریزی آبیاری پیشنهادی برای ارزیابی اثربخشی آن به صورت تجربی آزمایش می شود.

سیستم آبیاری هوشمند

  • مطالعه تطبیقی ​​برای بررسی کارایی سیستم برنامه ریزی آبیاری پیشنهادی از نظر مصرف آب و مصرف انرژی بررسی  گردیده است.

سیستم آبیاری هوشمند

عملکرد آبیاری هوشمند

ارزیابی و کمی سازی توانایی آبیاری هوشمند در صرفه جویی آب در مناطق خشک

فن آوری های آبیاری هوشمند در سال های اخیر برای انجام آبیاری چمن و گیاهان توسعه یافته است این فناوریها یک کنترل کننده آبیاری مبتنی بر تبخیر و تعرق (ET) هستند که ET را برای ریز اقلیم محلی محاسبه می کند، کنترل کننده برنامه ای را ایجاد می کند تا به طور خودکار بارگذاری شود و با کنترل کننده های سیستم قطره یا آبپاش ارتباط برقرار کند.
IIS برای اتوماسیون برنامه ریزی آبیاری برای آبیاری کردن محصولات گندم و گوجه فرنگی با سیستم های آبیاری بارانی و قطره ای، پیاده سازی و آزمایش شده است. یک سیستم برنامه ریزی آبیاری بر اساس داده های آب و هوای گرفته شده از یک ایستگاه هواشناسی خودکار در محل، برنامه ریزی و عمل می نماید.

سیستم آبیاری هوشمند

بسیاری از سیستم‌های آبیاری هوشمند برای محاسبه آب مورد نیاز محصول بر اساس داده‌های اقلیمی مورد استفاده قرار می گیرند آبیاری هوشمند با کنترل‌کننده‌های هوشمند ادغام می‌شود و از داده‌های ریز اقلیم برای برنامه‌ریزی آب آبیاری استفاده می‌نماید.
وظایف کنترل کننده آبیاری کنترل شیرهای برقی در فرآیند آبیاری می باشد در نهایت، کنترل کننده تصمیم می گیرد که چه زمانی شروع به آبیاری کند و چه مدتی گیاهان آبیاری شوند تا میزان آبیاری به مقدار تعیین شده برسد.

فن‌آوری های آبیاری هوشمند به عنوان ابزاری برای دستیابی به صرفه‌جویی در آب و کاهش آلودگی مورد بهره برداری قرار می گیرد، تعدادی از سیستم های آبیاری هوشمند وجود دارند که می توانند بدون دخالت انسان عمل نمایند.
از ادغام نمودن یک سری کنترل‌کننده‌های هوشمند می توان باعث پیشرفت قابل توجهی در تولید کشاورزی و مدیریت منابع ایجاد نمود.
استفاده از کنترلر های آبیاری هوشمند در سیستم آبیاری خودکار به یک روند جدید در صنعت کشاورزی تبدیل شده است بسیاری از تولید کنندگان کنترلر های آبیاری هوشمند در بازار موجود می باشند.

سیستم آبیاری هوشمند

فناوری آبیاری هوشمند در کشور بی آب و خشکی مانند عربستان سعودی اخیراً به بخش ضروری و مهم برنامه ریزی آب آبیاری تبدیل شده است در نتیجه، افزایش تولید محصولات کشاورزی و نیاز به امنیت غذایی برای پاسخگویی به جمعیت رو به رشد وجود دارد.
بهبود راندمان آبیاری می تواند کمک زیادی به کاهش تولید یا هزینه محصول کند و کشاورزی را رقابتی تر و پایدارتر کند، بدون شک، استفاده گسترده از آبیاری هوشمند بخش قابل توجهی از آب اضافی مصرفی را ذخیره می کند.

سیستم آبیاری هوشمند

بسیاری از مشکلاتی که در روش‌های آبیاری با آن روبرو هستند، با اتخاذ کنترل‌کننده‌های آبیاری هوشمند حل شده‌اند این روش کنترلی جدید از مدل های ریاضی متفاوتی استفاده می کند و خطای بین مقدار شناسایی شده حالت پایدار و مقدار مورد نظر را اندازه گیری می کند.
اگر خطا از تلورانس های معینی فراتر رود، کنترل‌کننده از یک الگوریتم تطبیقی ​​استفاده می‌کند که مدل و پارامترهای کنترل را تغییر می‌دهد، اکثر سیستمها از رایانه‌ها به عنوان واحد کنترل مرکزی استفاده می کنند که قادر به انتقال داده های دقیق به صورت خودکار و از راه دور یا از طریق تلفن در همان لحظه یعنی در زمان واقعی است.
سیستم آبیاری هوشمند
سیستم آبیاری هوشمند
پیشرفت های اخیر در فناوری کشاورزی، حسگرهای آب، خاک را برای عملکرد کارآمد و بهتر و به صورت سیستم های خودکار آبیاری در دسترس قرار داده است.
کنترل کننده معمولاً به یک مدار الکتریکی متصل می شود که یک شیر برقی متصل به یک کنترل کننده وصل و دستورات را از کنترل کننده دریافت می نماید.

سیستم آبیاری هوشمند 

چندین حسگر رطوبت برای تشخیص رطوبت آب و خاک در دسترس هستند آنها معمولاً می توانند با توجه به تشخیص رطوبت خاک برنامه ریزی آبیاری را کنترل نمایند در حالی که برخی از آنها همچنین می توانند مستقیماً با کنترل کننده آبیاری در یک سیستم هوشمند برای آبیاری به صورت خودکار گیاهان، در ارتباط باشند.

ورژن جدید IIS در حال حاضر در مزرعه آزمایشی واقع در کشور مصر در حال ارزیابی می باشد و نتایج اولیه نشان می‌دهد تا 43 درصد در آب در مقایسه با روش‌های کنترل آبیاری معمولی صرفه جویی می شود.
در طول 10 سال گذشته، کنترل‌کننده‌های آبیاری هوشمند توسط تعدادی از تولیدکنندگان توسعه یافته و توسط تامین کنندگان آب با هدف کاهش آبیاری بیش از حد تبلیغ شده‌اند.

بسیاری از سیستم های آبیاری هوشمند برای محاسبه آب مصرفی و ET وجود دارد که بر اساس شرایط آب و هوایی این سیستمها از نظر دقت و قابلیت اطمینان متفاوت هستند.

سیستم آبیاری هوشمند چیست؟

پلیان و متئوس (2006) و ولتر و برت (1996) در مورد اینکه چگونه نوسازی و بهینه سازی سیستم های آبیاری می تواند به افزایش بهره وری آب در زمینه کمبود آب جهانی کمک کند، بحث کردند.
این فرآیند را می توان به دو روش پیاده سازی کرد:
  1. حلقه باز

  2. حلقه بسته

اتوماسیون سیستم های آبیاری بر اساس سنجش رطوبت خاک (SMS)، پتانسیل ارائه حداکثر راندمان مصرف آب (WUE) را دارد. چنین سیستمهایی رطوبت خاک را در محدوده مطلوب، بهینه یا کافی برای رشد گیاه حفظ می کنند.
آبیاری هوشمند به طور کلی به سیستم‌هایی بستگی دارد که از حسگرهای الکترونیکی مدرن استفاده می‌کنند که قادر به جمع‌آوری داده‌ها، تجزیه و تحلیل و تصمیم‌گیری برای شروع و توقف آبیاری هستند.

این دستگاهها تصمیمات را به دستگاه های کنترل الکترونیکی که سیستم آبیاری بارانی یا قطره ای را کنترل می کنند، منتقل می نمایند.
چندین حسگر رطوبت از جمله تانسیومترها در دسترس هستند و برخی از محققین از حسگرهای تنسیومتر در برنامه ریزی آبیاری گوجه فرنگی در سیستم آبیاری قطره ای استفاده نموده اند آنها دریافتند که کشت گوجه فرنگی به مدت 4 سال دارای کشش آبی 10 cb است.

هدف از این توضیحات ارزیابی استفاده از یک سیستم هوشمند با سیستم های آبیاری بارانی و قطره ای و محصولات زراعی با تکنیک های مختلف برنامه ریزی در یک منطقه خشک مانند عربستان سعودی می باشد.

سیستم آبیاری هوشمند

استعلام قیمت در شرکت فنی مهندسی آقای کار

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا در واتساپ پیام دهید یا در ساعات اداری تماس بگیرید

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *