قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری

قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در شرکت فنی و مهندسی آقای کار


قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل صفر تا 100

خدمات جوشکاری و آهنگری در محل را ثبت کنید و زیر 1 ساعت پیش فاکتور دریافت کنید متخصصان ما بلافاصله بعد از تایید پیش فاکتور، برای بازدید و طراحی به محل اعزام می گردند. بعد از عقد قرارداد، در سریعترین زمان برای شروع پروژه در محل شما حاضر می شوند.(ثبت درخواست)

قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل

جوشکاری برای اتصال دو قطعه فلز جداگانه به یکدیگر استفاده می شود. با ایجاد گرما و فشار از طریق سطوح فلز، مرزهای روی سطح ناپدید می‌شوند و از طریق بلورهایی که روی سطح ایجاد می‌شوند تا این دو قطعه را به هم متصل کنند، به هم متصل می‌شوند.قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل توسط شرکت فنی و مهندسی آقای کار در سریعترین زمان

قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل صفر تا 100

انواع مختلف جوش کاری:

  1. جوشکاری با گاز بی اثر فلز (جوشکاری MIG) جایی است که سیم فلزی پیوسته به نقطه ای که دو قطعه در حال اتصال هسنتد میچسبد.
  2. جوش کاری با گاز بی اثر تنگستن (جوشکاری TIG) از گاز بی اثر (به عنوان مثال هلیوم یا آرگون) استفاده می کند که گرما را از طریق یک قوس الکتریکی بین یک الکترود تنگستن غیر قابل مصرف و فلز ایجاد می کند.
  3. توسط یک سیستم یا ربات خودکار با استفاده از کنترل کننده ها و حسگرها انجام می شود.
  4. جوشکاری آلومینیوم دارای نقطه ذوب بسیار پایین تری نسبت به فولاد است و فرآیندی ظریف است که معمولاً با جوشکاری TIG انجام می شود.

قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل صفر تا 100

پیشرفت تکنولوژی :

با پیشرفت تکنولوژی مدرن، در حال حاضر چندین نوع ابزار مختلف وجود دارد که اکنون می توان از آنها برای جوشکاری استفاده کرد. به طور سنتی، جوشکاری شامل آتش بود که برای تولید گرما و فشار لازم برای ترکیب دو قطعه فلز استفاده می‌شد. در حال حاضر، لیزر تبدیل به یک ابزار محبوب برای جوش کاری شده است. پرتوهای الکترونیکی نیز برای ترکیب این دو ماده مورد استفاده قرار می گیرند.

یکی از خدماتی که از طریق شرکت های جوشکاری ارائه می شود تعمیرات مهندسی می باشد. از طریق این سرویس می توان مقاومت در برابر خوردگی و همچنین ترمیم مرز فشار و افزایش عمر ایجاد کرد.

قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل صفر تا 100

قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل

تصور کنید که یک میله کباب پز در خانه شما زنگ زده است یا بخشی از درب ورودی به دلیل شرایط آب و هوایی آسیب دیده است چه خواهید کرد؟ آیا قصد دارید کل کوره یا درب را تعویض کنید؟

آیا بهتر نیست به جای تعویض کل سازه، توری فلزی یا قسمتی از درب ورودی را با یک قطعه فلزی جدید تعمیر کنید؟ این وضعیتی است که فرآیند جوشکاری وارد عمل می شود در تمام خیابان های منطقه شاهد کارگاه های تولیدی هستیم آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که آنها چه می کنند؟

 جوشکاری با ذوب کردن فلز پایه و فلز پرکننده، به چسبیدن دو فلز در دماهای بالا کمک می کند ما در اینجا توضیحاتی را داده ایم تا شما را با جوش کاری، انواع، مزایا و معایب آن بیشتر آشنا شوید.

جوشکاری چیست؟

یک فرآیند تولید است که به شما امکان می دهد موادی مانند فلزات را با استفاده از گرما در دماهای بالا به هم وصل کنید در جوشکاری از دمای بالا برای اتصال مواد استفاده می شود، جوش کاری و لحیم کاری اجازه ذوب شدن فلز پایه را نمی دهد بنابراین پس از سرد شدن، فلز پایه و فلز پرکننده ثابت می شوند.

این فرایند در طول جستجوی تکنیکی برای تبدیل آهن به اشکال مفید بوجود آمد تیغه های جوش داده شده نتیجه اولیه جوشکاری در سال های اولیه بود – کربوره شدن آهن فولاد سختی تولید کرد که در استفاده بسیار شکننده بود، قرار گرفتن آهن سفت و نرم با مواد کربنی بالا و آهنگری چکشی منجر به یک تیغه قوی و بادوام شد.

در فرآیند جوشکاری از مواد پرکننده استفاده می شود، مواد پرکننده مجموعه ای از مواد مذاب است که به ایجاد پیوند قوی بین فلز پایه کمک می کند، پس از لحیم کاری فلز، هر دو اجزای پایه و پرکننده را از اکسیداسیون محافظت می کند.

از شعله گاز گرفته تا اولتراسوند، انرژی های زیادی در جوشکاری استفاده می شود مانند پرتوهای الکترونی، قوس الکتریکی و لیزر و اصطکاک.

انواع مختلفی از جوش برای اهداف مختلف در شرایط مختلف استفاده می شود. آن ها عبارت هستند از:

  1. جوش کاری آهنگری
  2. قوس الکتریکی
  3.  با سوخت اکسی استیلن
  4.  قوس الکتریکی تحت حفاظت
  5. جوشکاری قوس گازی
  6.  زیر آب
  7. جوش قوس الکتریکی با سیم هسته دار
  8. جوشکاری با سرباره الکتریکی electroslag welding
  9.  پرتو لیزر
  10. جوشکاری پرتو الکترونی
  11. جوشکاری با پالس مغناطیسی
  12.  اصطکاکی اغتشاشی friction stir welding

قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل صفر تا 100

جوشکاری آهنگری

جوشکاری آهنگری قدیمی ترین نوع جوشکاری است که در آن برای اتصال قطعات کوچک آهن به یکدیگر برای ساخت قطعات بزرگتر استفاده می شد، این ساده ترین روش جوش کاری است که در آن دو فلز حرارت داده شده و به هم متصل می شوند، سپس برای اهداف تکمیلی چکش می شوند.

جوش قوس الکتریکی

جوش قوس الکتریکی رایج ترین نوع جوشکاری است که امروزه دیده می شود جوش کاری قوس الکتریکی نوعی جوشکاری است که در آن قوس الکتریکی برای حرارت دادن و اتصال فلزات ایجاد می شود گلبول های ریز فلز مذاب از الکترود فلزی به محل اتصال جوش منتقل می شوند.

جوشکاری با سوخت اکسی استیلن

جوش کاری با سوخت اکسی، جوش گاز یا جوشکاری اکسی استیلن است این فرآیند از احتراق گازهای قابل احتراق مانند استیلن و اکسیژن برای جوشکاری یا برش فلزات استفاده می کند. ادموند فوشه و چارلز پیکارد، مهندسان فرانسوی در سال 1903، جوش کاری با سوخت اکسی را توسعه دادند.

هنگامی که استیلن و اکسیژن به اندازه مناسب در داخل مشعل دستی یا مشعل دمنده مخلوط می شوند، شعله داغ در مشعل دستی با اندازه 3200 درجه سانتیگراد تولید می شود. با تغییر نسبت حجم اکسیژن به استیلن می توان شدت شعله را دستکاری کرد. با استفاده از این شعله می توان جوشکاری انجام داد.

قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل

جوش کاری قوس الکتریکی تحت حفاظت فلزی

نام‌های مختلفی مانند جوش کاری با قوس الکتریکی تحت حفاظت فلزی، جوشکاری قوس الکتریکی دستی یا جوشکاری چوبی به عنوان جوشکاری قوس محافظ فلزی شناخته می‌شوند، این یک فرآیند جوش کاری دستی است که از یک الکترود با پوشش شار برای انجام جوش استفاده می کند.

 

منبع تغذیه AC یا DC یک قوس الکتریکی را بین الکترود و فلزاتی که قرار است به یکدیگر متصل شوند، تشکیل می دهد.

جوشکاری قوس گازی

در این جوش کاری که در آن قوس الکتریکی بین الکترود فلز مصرفی و فلز قطعه کار تشکیل می شود، گرمای تولید شده فلز قطعه را ذوب می کند و سپس مونتاژ می شود این یک فرآیند نیمه اتوماتیک یا اتوماتیک است که از جریان متناوب یا مستقیم از منبع تغذیه استفاده می کند.

جوش کاری زیر آب

جوشکاری قوس زیردریایی نوعی فرآیند جوشکاری قوس الکتریکی است که شامل تشکیل قوس بین الکترود و قطعه کار می شود پوششی از مواد قابل ذوب دانه ای که از قوس روی کار محافظت می کند.

جوش قوس الکتریکی با سیم هسته دار Flux-Cored Arc Welding

جوشکاری قوسی با هسته شار یک فرآیند جوشکاری قوس الکتریکی نیمه اتوماتیک یا اتوماتیک است، جوشکاری قوسی با هسته شار مشابه فرآیند جوشکاری گاز فعال فلزی است، از یک الکترود سیمی پیوسته و یک منبع تغذیه جوشکاری با ولتاژ ثابت استفاده می کند.

جوش کاری سرباره الکتریکی (electroslag welding)

جوشکاری electroslag welding کارآمدترین جوشکاری است که برای جوشکاری مواد بیش از 25 میلی متر تا حدود 300 میلی متر استفاده می شود، در جوشکاری با سرباره الکتریکی (electroslag welding)، گرما با عبور الکتریسیته بین فلز پرکننده و قطعه کار از سرباره مذابی که سطح جوش را می پوشاند، تولید می شود.

 

جوشکاری پرتو لیزر

جوش کاری پرتو لیزر فرآیندی است که در آن مواد فلزی یا ترموپلاستیک با استفاده از لیزر (تقویت نور با انتشار تشعشعات تحریک‌شده) به یکدیگر متصل می‌شوند، این یک تکنیک موثر است که اجازه می دهد تا جوش های عمیق ایجاد شود، جوشکاری پرتو لیزر یک فرآیند غیر تماسی است که نیاز به دسترسی به ناحیه جوش از یک طرف قطعات جوش داده شده دارد، از آنجایی که پرتو لیزر تک رنگ و تک فاز است، بدون هیچ گونه واگرایی، نور پر انرژی تولید شده برای انجام جوشکاری هدایت می شود.

قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل

جوشکاری پرتو الکترونی

جوش کاری با پرتو الکترونی تکنیکی است که در آن الکترون های با سرعت بالا به موادی که قرار است جوش داده شوند اعمال می شود، جوشکاری پرتو الکترونی در شرایط خلاء برای جلوگیری از اتلاف پرتو الکترونی انجام می شود، انرژی جنبشی الکترون ها به گرما تبدیل شده و مواد جوش داده می شوند.

تفنگ الکترونی برای تولید الکترون استفاده می شود و تفنگ الکترونی به کنترل جریان الکترون ها کمک می کند، جوشکاری پرتو الکترونی در شرایط خلاء برای جلوگیری از پراکندگی الکترون انجام می شود.

جوشکاری پالس مغناطیسی

جوش کاری پالس مغناطیسی تکنیکی است که از نیروی مغناطیسی برای جوش دادن دو ماده به یکدیگر استفاده می کند، این جوشکاری حالت جامد است که در سال 1970 توسعه یافت و به طور گسترده در صنعت خودرو استفاده می شود، این سریعترین راه برای جوشکاری است که فقط چند میکروثانیه بدون نیاز به مواد مصرفی جوش کاری یا گاز محافظ مصرف می کند.

جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی Friction Stir Welding

جوش کاری اصطکاکی اغتشاشی (Friction Stir Welding) نیز یک فرآیند جوشکاری حالت جامد است که از گرمای اصطکاکی تولید شده توسط یک ابزار دوار برای اتصال مواد استفاده می کند، این ابزار مجهز به یک حسگر پروفیلی و یک شانه چرخانده شده که بین دو قسمت فرو می‌رود، وقتی ابزار در امتداد خط جداسازی حرکت می کند، باعث گرم شدن و نرم شدن مواد می شود، شانه همچنین حاوی این ماده پلاستیکی است که به صورت مکانیکی برای ایجاد یک جوش فاز جامد مخلوط می شود.

قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل صفر تا 100

مزایا و معایب جوشکاری

مزایای

  1. جوشکاری پیوندهای قوی، بادوام و دائمی ایجاد می کند.
  2. این یک فرآیند ساده است که پایان کار خوبی دارد.
  3. این تکنیک هنگامی که با مواد پرکننده استفاده می شود، جوش قوی تری نسبت به ماده پایه ایجاد می کند.
  4. در هر مکانی قابل انجام است
  5. این یک فرآیند اقتصادی و مقرون به صرفه است
  6. در بخش های مختلف مانند ساخت و ساز، خودروسازی و بسیاری از صنایع دیگر استفاده می شود

معایب

  1. زمانی که غیر از دستورالعمل های ایمنی انجام شود خطرناک است.
  2. جدا کردن مواد به هم وصل شده با جوش کاری دشوار است.
  3. به نیروی کار ماهر و منبع تغذیه نیاز دارد.

قیمت خدمات جوشکاری و آهنگری در محل

استعلام قیمت در شرکت فنی مهندسی آقای کار

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا در واتساپ پیام دهید یا در ساعات اداری تماس بگیرید

 

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *