تنظیم شعله مشعل موتورخانه با مهندسین و کارشناسان متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار

تنظیم شعله مشعل موتورخانه با مهندسین و کارشناسان متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار


تنظیم شعله مشعل موتورخانه

تنظیم شعله مشعل موتورخانه را ثبت کنید و زیر 1 ساعت پیش فاکتور دریافت کنید متخصصان ما بلافاصله بعد از تایید پیش فاکتور، برای بازدید و طراحی به محل اعزام می‌گردند و بعد از عقد قرارداد، در سریعترین زمان برای شروع پروژه در محل شما حاضر می‌شوند.(ثبت درخواست)

تنظیم شعله مشعل موتورخانه

مشعل موتورخانه چیست؟

مشعل صنعتی وسیله ای مکانیکی است که انرژی سوخت را با ترکیب هوا و سوخت هایی مانند گاز، گازوئیل و نفت کوره به انرژی گرمایی تبدیل می کند و یکی از تجهیزات اصلی موتورخانه است. عوامل اصلی تشکیل شعله در مشعل صنعتی شامل هوا، سوخت و جرقه می باشد هوارسانی به انواع مشعل ها می تواند طبیعی یا اجباری باشد.

حالا که فهمیدیم مشعل چیست، بیایید عملکرد آن را بررسی کنیم وظیفه اصلی مشعل تامین گرمایش است که بیشتر در موتورخانه ها استفاده می شود و ایجاد شعله در بویلرها. گرما در مشعل صنعتی از اتمیزه کردن سوخت و ترکیب آن با هوا و جرقه ایجاد می شود و به صورت شعله به دیگ هدایت می شود دو نوع مشعل صنعتی فن دار و بدون فن وجود دارد مدل های فن با توجه به فرمان گرمایش یا ترموستات شوفاژ و با توجه به برنامه رله مشعل موتورخانه شروع به کار می کنند مشعل صنعتی بسته به کنترل رله فن تهویه به مدت 30-60 ثانیه مشتعل می شود و سپس فرآیند احتراق ترانسفورماتور احتراق آغاز می شود سپس هنگامی که شیر برقی سوخت مشعل باز می شود، سوخت از شیر برقی عبور کرده و وارد محفظه احتراق بخاری یا دیگ بخار می شود به این ترتیب جرقه ایجاد شده توسط ترانسفورماتور باعث ایجاد شعله در قسمت جلویی پخش کننده شعله مشعل می شود.

یکی از رایج ترین کاربردهای مشعل های موتورخانه تامین گرمایش در کوره ها و دیگ های چدن و ​​فولاد است و بسته به ظرفیت حرارتی آنها، مدل مشعل صنعتی مناسب انتخاب می شود معمولاً به دلیل احتمال احتراق ناقص در تجهیزات، ظرفیت حرارتی مشعل ها حدود 20 درصد بیشتر از ظرفیت حرارتی دیگ یا کوره در نظر گرفته می شود ظرفیت درج شده در صفحه مشعل صنعتی ظرفیت اسمی است که عموماً بر حسب کیلووات یا کیلو کالری در ساعت بیان می شود اشتعال و خاموش شدن مشعل صنعتی به طور کلی توسط ترموستات روی دیگ یا لوله آب گرم کنترل می شود.

تنظیم شعله مشعل موتورخانه

انواع مشعل موتور

انواع مشعل های صنعتی که از نظر سوخت، تجهیزات گرمایشی و موتورخانه نیز محسوب می شوند عبارتند از:

  1. مشعل موتور گازسوز
  2. مشعل موتور بنزینی
  3. مشعل موتورخانه دوگانه سوز
  4. مشعل موتور دیزل
  5. مشعل موتورخانه سوخت جامد

مشعل گاز موتورخانه

مشعل های گازی یکی از پرکاربردترین مشعل ها در تاسیسات مکانیکی و موتورخانه ها هستند سوخت مصرفی انواع مشعل های گازی گاز طبیعی یا گاز شهری است هوای لازم برای احتراق و راه اندازی شعله در مشعل گازی توسط یک فن یا فن سانتریفیوژ تامین می شود، موتور این فن می تواند تک فاز یا سه فاز باشد کنترل هوای مشعل گازی توسط دمپری انجام می شود که برای مشعل های کوچک دستی و برای مشعل های بزرگ موتوری است که توسط سروموتور کنترل می شود.

کنترل سوخت نیز در مشعل گاز توسط یک شیر برقی انجام می شود که قابلیت خاموش و روشن شدن و همچنین کنترل جریان سوخت را دارد روی مشعل گازی یک رله کنترلی وجود دارد که در صورت کاهش فشار هوای ورودی و یا افزایش یا کاهش مقدار سوخت وارد شده، مشعل صنعتی را خاموش می کند مشعل های امروزی دارای سیستم های هوشمند و PLC هایی هستند که به طور خودکار نسبت سوخت/هوا را تنظیم می کنند پایداری و یکنواختی شعله در مشعل گاز توسط پخش کننده شعله واقع در خروجی نازل سوخت تضمین می شود. هنگام تشکیل شعله میله ای در مسیر آن وجود دارد که در اثر ضربه حرارتی با آن جریان الکتریکی ایجاد می شود که در صورت تغییر این جریان، شعله را خاموش می کند.

تنظیم شعله مشعل موتورخانه

در مشعل های دیزل، احتراق با ترکیب هوا با گازوئیل انجام می شود در مشعل های گازوئیل، الکتروموتور علاوه بر حرکت فن سانتریفیوژ و تامین هوای لازم برای احتراق در مشعل، وظیفه چرخش محور پمپ گازوئیل و انتقال سوخت را نیز بر عهده دارد پمپ دیزل مشعل های گازوئیلی از نوع دنده ای فشار قوی می باشد در این مدل سوخت پس از عبور از فیلتر گازوئیل توسط شیر برقی کنترل می شود و در نهایت از حالت مایع از طریق نازل به پودر تزریق می شود و به همین دلیل به آن ها جت مشعل تحت فشار یا فشار قوی نیز می گویند. در خروجی نازل الکترودهای درخشانی وجود دارد که باعث سوختن مخلوط گازوئیل و هوا و در نتیجه تشکیل شعله می شود در مشعل های دیزلی برای کنترل شعله از حسگر چشمی استفاده می شود که در صورت عدم تشکیل شعله، فن، پمپ و تجهیزات را خاموش می کند.

مشعل های دوگانه سوز در موتورخانه این قابلیت را دارند که هم با گاز طبیعی و هم با سوخت مایع یا گازوئیل گرما تولید کنند در این نوع مصرف سوخت از طریق کلید روی بدنه قابل انتخاب است در مناطقی که قطعی گاز وجود دارد، می توان از مشعل های دوگانه برای جلوگیری از قطع شدن گرمایش استفاده کرد از چنین تجهیزاتی می توان در پالایشگاه ها برای تامین گرمایش بویلرها استفاده کرد، به طوری که وقتی حجم گاز تولیدی زیاد است، از سوخت گازی برای تامین گرمایش استفاده می شود و زمانی که تولید فرآورده های نفتی مانند گازوئیل و نفت کوره اهمیت بیشتری دارد، مدل برای تامین گرمایش استفاده می شود.

مشعل موتور دیزل

اساس کار دیزل مشعل صنعتی در موتورخانه مشابه انواع مشعل های گازوئیلی بوده و سوخت آن مایع است این نوع سوخت دیزل عمدتاً در واحدهای پالایشگاهی برای تامین گرمایش بویلرها و کوره ها استفاده می شود سوخت آن نفت کوره است که یکی از فرآورده های نفتی پالایشگاه ها است.

مشعل اتاق موتور احتراق جامد

انواع مشعل های سوخت جامد صنعتی برای گرمایش با سوخت های جامد مانند چوب، زغال سنگ، زغال سنگ کک، خاک اره و … مناسب هستند مدل سوخت جامد در گذشته مورد استفاده قرار می گرفت و با فراوانی سوخت های مایع مانند گازوئیل و نفت یا گاز، استفاده از آنها بسیار محدود بود. در مواردی که سوخت گاز یا گازوئیل در دسترس نباشد از سوخت جامد استفاده می شود. البته در صنایعی مانند ریخته گری آهن یا نیروگاه ها استفاده از مشعل های جامد همچنان رایج است.

مشعل موتورخانه و انواع آن

وسیله ای مکانیکی که انرژی سوخت را با ترکیب هوا و سوخت هایی مانند گازوئیل، گازوئیل، گاز به انرژی حرارتی تبدیل می کند و یکی از تجهیزات اصلی مورد استفاده در موتورخانه ها می باشد ساختار اصلی تشکیل شعله در مشعل شامل هوا، سوخت و جرقه است اگر هر یک از این عوامل وجود نداشته باشد، شعله ای تشکیل نمی شود.

به طور کلی می توان گفت که وظیفه اصلی مشعل تامین گرمایش است که بیشتر در موتورخانه ها برای ایجاد شعله در دیگ ها استفاده می شود به طوری که پس از ترکیب شدن سوخت با هوا و جرقه شعله ایجاد می شود و پس از گرم شدن به داخل دیگ منتقل می شود مشعل ها در دو نوع فن دار و بدون فن تولید می شوند که بسته به نوع و حجم مصرفی موتورخانه مدل انتخاب می شوند.

تنظیم شعله مشعل موتورخانه

قطعات و اجزای مشعل

در این قسمت اجزا و قطعات مورد استفاده در مشعل فهرست شده و اطلاعات مختصری در مورد هر قطعه و عملکرد آن به ترتیب ذکر شده است:

  1. شیر قطع کن دستی: وظیفه این قسمت بستن و وصل گاز است.
  2. فیلتر: همانطور که از نام این قسمت پیداست وظیفه این قسمت فیلتر کردن ناخالصی ها می باشد.
  3. شیر برقی: مسیر گاز را می توان با استفاده از شیر برقی باز و بسته کرد.
  4. ترانسفورماتور جرقه: این قطعه قابلیت ایجاد ولتاژ کم به ولتاژ بالا را دارد.
  5. الکترود جرقه ای: برای احتراق با استفاده از مخلوط هوا و سوخت، احتراق و جرقه زدن از طریق این قسمت انجام می شود.
  6. آشکارساز شعله: این دستگاه تشکیل شعله را تشخیص می دهد.
  7. رله کنترل: مرکز کنترل و قلب مشعل است و تمام تصمیمات مهم و اصلی در این بخش گرفته می شود.
  8. کلید فشار گاز: وظیفه این قطعه تنظیم فشار گاز و کنترل آن می باشد.
  9. کلید فشار هوا: امکان کنترل میزان جریان هوا توسط فشار هوا وجود دارد.
  10. فن و موتور الکتریکی: برای ادامه احتراق، فن هوای لازم برای احتراق را به داخل دیگ می دمد.
  11. دمپر تنظیم هوا: کاربرد این قطعه برای تنظیم میزان هوای مورد نیاز برای احتراق کامل است.
  12. پخش کننده شعله: در قسمت جلویی مشعل نصب می شود و نوع شعله ایجاد شده در محفظه احتراق را تنظیم می کند.
  13. نشت یاب: برای ایمنی مشعل، ردیاب وظیفه بررسی نشتی از شیرهای برقی را بر عهده دارد.

تنظیم شعله مشعل موتورخانه

انواع مشعل موتور با توجه به مصرف سوخت

  1. مشعل گاز
  2. مشعل گازوئیلی
  3. دوگانه سوز
  4. مشعل سه گانه
  5. مشعل گازوئیلی

مزایای استفاده از موتورخانه و مشعل

با استفاده از اتاق ماشین و مشعل می توان آب گرم یکنواخت را در ساختمان تامین کرد و در عین حال هوشمند بودن ماشین آلات امروزی از دیگر مزایای این سیستم است خطر گاز گرفتگی در دیگ بخار و موتورخانه بسیار کمتر از پکیج است و اشغال نکردن قسمتی از خانه که اغلب آشپزخانه است از دیگر مزیت های موتورخانه است موتورخانه و مشعل در مقایسه با کل طول عمر بیشتری دارند

معایب استفاده از موتورخانه و مشعل

واقعیت این است که در سیستم های گرمایشی حاوی مخزن آب گرم مانند آبگرمکن و موتورخانه مرکزی مصرف گاز بیشتر از سیستم هایی است که آب را بلافاصله و فقط به میزان لازم گرم می کنند علاوه بر این، سیستم های دارای مخزن دارای مزیت ذخیره آب گرم در مواقع قطع برق هستند، اما طبق تحقیقات و بررسی های انجام شده، مصرف انرژی این سیستم ها برای حفظ آب گرم در ساعات غیر مفید شبانه روز بسیار بیشتر است. ، این از سیستم هایی مانند بسته ها می آید علاوه بر این می توان گفت عدم تامین آب گرم فوری در این سیستم ها نسبت به پکیج از دیگر معایب مشعل و موتورخانه است هزینه تجهیز موتورخانه و نیاز به فضای زیاد برای نصب تجهیزات از دیگر معایب این سیستم است.

چرا شرکت فنی و مهندسی آقای کار

شرکت آقای کار با استخدام نیروی تخصصی فنی و ارائه کلاس های آموزشی، و برگزاری آزمون ها و تست های تخصصی بصورت گزینشی نیروها را انتخاب می کند، در اتمام هر پروژه عملکرد اخلاقی و فنی این نیرو مورد بررسی کارشناس های متخصص ما قرار می‌گیرند تا از سلامت فنی و اخلاقی این نیرو برای پروژه های بدی تایید گردد، ما در تلاش هستیم که شما عزیزان با خیال آسوده امور فنی و مهندسی از مشاوره، طراحی، ساخت، تولید، نصب و تعمیرات پروژه های فنی را واگذار نمایید، همچنین این شرکت با پشتیبانی 24 ساعته و گارانتی خدمات فنی خود از عملکرد نیروها و تجهیزات مورد استفاده در پروژه،  شما را از سلامت و حرفه ای بودن کار اطمینان می‌دهد.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار

اولین و بزرگترین شرکتی است که آماده ارائه خدمات فنی را با نیروهای متخصص و مجرب بصورت تخصصی در آسمان، دریا و خشکی را به مشتریان عزیز می‌باشد، بخشی از این خدمات شامل ارائه اینترنت به هواپیماها و نصب ترکینگ ها به هواپیماهای سبک (کنترل مسیرهای پرواز) و بالگردها می‌باشد، همچنین با هوشمند سازی و ارائه اینترنت، تلفن، TV و تجهیزات ایمنی بر روی سکوهای نفتی، کشتی های سنگین و سبک پیش قدم است.

خدمات خشکی این شرکت شامل ساخت و ساز،معماری داخلی و بیرونی، کلیه خدمات تاسیساتی، برق،مکانیک،الکترونیک، هوشمند سازی صنعتی،کشاورزی،ساختمانی، خدمات انفورماتیک IT و بسیاری از خدمات فنی و تخصصی دیگر است.

استعلام قیمت در شرکت فنی مهندسی آقای کار

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا در واتساپ پیام دهید یا در ساعات اداری تماس بگیرید.

3 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *