هوشمند سازی صنایع بصورت مدرن 2023 با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار

هوشمند سازی صنایع بصورت مدرن 2023 با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار


هوشمند سازی صنایع بصورت مدرن 2023

هوشمند سازی صنایع بصورت مدرن 2023 را ثبت کنید و زیر 1 ساعت پیش فاکتور دریافت کنید متخصصان ما بلافاصله بعد از تایید پیش فاکتور، برای بازدید و طراحی به محل اعزام می‌گردند.

بعد از عقد قرارداد، در سریعترین زمان برای شروع پروژه در محل شما حاضر می‌شوند.(ثبت درخواست)

هوشمند سازی صنایع بصورت مدرن 2023

خط تولید هوشمند، خط تولیدی است که مجهز به آخرین تجهیزات و تکنولوژی روز دنیاست و قابلیت بهینه سازی عملیات های مختلف را دارد. از جمله مزایای خط تولید هوشمند می توان به مواردی مانند کاهش هزینه، کاهش مصرف انرژی، بهینه سازی فرآیند تولید، افزایش محصولات، بهبود کیفیت محصول و … اشاره کرد.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار با علم به اطلاعات فوق اعلام می دارد که آماده ارائه خدمات فنی و تخصصی و پشتیبانی از سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری و طراحی سیستم های کنترل هوشمند (اتوماسیون) در کلیه صنایع می باشد.

اتوماسیون صنعتی در برخی صنایع با اندازه گیری و کنترل دقیق مواد اولیه، فرآیند تولید و محصول، کیفیت محصول نهایی را افزایش می دهد البته این افزایش کیفیت در برخی صنایع با توجه به نوع محصول و فرآیند تولید آن قابل توجه و در برخی دیگر ناچیز خواهد بود اتوماسیون صنعتی کارایی مجموعه را افزایش می دهد.

هوشمند سازی تجهیزات مورد استفاده در صنایع

اتوماسیون صنعتی به معنای استفاده از سیستم های کنترلی (مثلاً رایانه ها) به جای انسان برای هدایت و کنترل ماشین آلات صنعتی و فرآیندهای تولید است که هدف آن کاهش نیاز به مداخله انسان است اتوماسیون در لغت به معنای «کنترل و هدایت خودکار یک دستگاه» است. هدف اتوماسیون و استفاده از ربات ها افزایش کارایی تجهیزات صنعتی و تولیدی است هماهنگی و سازگاری بین دستگاه ها و ربات ها و ایجاد شبکه در یک سیستم تولیدی نتیجه استفاده از فناوری اتوماسیون است.

هوشمند سازی صنایع

سیستم اتوماسیون صنعتی بیش از کنترل فرآیند تولید را بر عهده دارد که توسط کارشناسان مربوطه تعریف شده و شامل موارد زیر است:

1.تبادل اطلاعات بین بخش های مختلف تولید

2.راهبردهای کنترلی را در کارخانه ایجاد کنید

3.یک واسطه بین کاربر و ایستگاه کنترل شده ایجاد کنید

با توجه به نوع محصول، فرآیند تولید به سه قسمت تولید، بسته بندی و توزیع تقسیم می شود که مهمترین قسمت فرآیند تولید است ربات های متحرک و برش؛ از اندازه‌گیری کیفیت مواد اولیه، از عملیات تولید اولیه تا فرآوری محصول نهایی و آزمایش‌های کنترلی محصول نهایی، جای پای ثابت این بخش در اکثر خطوط تولید هستند اما از آنجایی که تمامی محصولات و در پایان فرآیند تولید نیازمند بسته بندی هستند و عواملی مانند سهولت حمل و نقل، مدت زمان استفاده، مشکلات بهداشتی و … بر کیفیت محصول و توزیع تجاری آن تأثیر می گذارد، نیاز به نظارت انسانی دارد.

از نصب محصولات در کامیون ها تا عرضه محصولات در فروشگاه ها خدمات توزیع انجام می شود در این مرحله استفاده از ربات های بارگیری ویژه و خطوط نقاله هوشمند یکی از مهمترین دستاوردهای اتوماسیون در صنعت توزیع است سیستم اتوماسیون صنعتی حتی در سطوح مدیریت تولید نقش مهمی ایفا می کند.

این کار توسط رابط های انسان و ماشین (HMI) انجام می شود زیرا علاوه بر کنترل سیستم، جمع آوری، هماهنگی اطلاعات و نمایش آن در سطوح مختلف مدیریتی آسان تر است امکان کنترل سیستم از راه دور با استفاده از HMI وجود دارد.

اجزای کنترل در یک سیستم اتوماسیون صنعتی

اتوماسیون از سه بخش اصلی تشکیل شده است که عبارتند از: گیج، کنترلر و محرک.

گیج: گیج ها در واقع چشم سیستم های کنترلی هستند هر دستگاه اندازه گیری از سه جزء اصلی تشکیل شده است: سنسور، مبدل و فرستنده.

حسگر: حسگر بخشی است که به پارامترهای فیزیکی مانند حرکت، گرما، نور، فشار، الکتریسیته، مغناطیس و سایر حالات انرژی حساس است و در هنگام تحریک واکنش نشان می دهد و برای این واکنش به انرژی خارجی نیاز دارد.

مبدل: مبدل بخشی است که وظیفه تبدیل حالات انرژی به یکدیگر را بر عهده دارد سنسور پارامتر اندازه گیری شده را به مبدل می دهد، سپس مبدل آن را به یک سیگنال قابل درک برای کنترل کننده تبدیل می کند بنابراین، برای انجام این تبدیل به یک منبع تغذیه خارجی نیاز دارد.

فرستنده: فرستنده وسیله ای است که سیگنال خروجی را از مبدل به سیگنال قابل انتقال استاندارد تبدیل می کند یکی از شناخته شده ترین استانداردهای فرستنده، 4 تا 20 میلی آمپر و 0 تا 10 ولت است.

کنترلرها: قسمت دوم ابزار، قسمت کنترل است کنترل عمل هدایت و حفظ یک یا چند فرآیند به سمت حالت یا حالت های مطلوب یا مطلوب است این مفهوم شامل کنترل کمی، کیفی، ایمنی و نگهداری محیطی است که از اهداف اساسی کنترل هستند.

محرک ها: محرک ها وسایلی هستند که سیگنال خروجی را از کنترلر می گیرند و بر اساس آن سیگنال ها عمل می کنند از تجهیزات اصلی خروجی می توان به شیرهای کنترل و الکتروموتورها اشاره کرد این تجهیزات با عملکرد خود پارامترهای اندازه گیری شده را تا مقدار مورد نظر کنترل می کنند.

کاربرد اتوماسیون

امروزه استفاده از اتوماسیون صنعتی و ابزار دقیق در صنایع مختلف و فرآیندهای صنعتی به وفور دیده می شود سیستم های کنترل فرآیند و اندازه گیری پیچیده ای که در صنایعی مانند نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، خودروسازی و … مورد استفاده قرار می گیرند، نیازمند ابزارهای بسیار دقیق و حساس هستند.

پیشرفت های فنی اخیر در کنترل فرآیند و اندازه گیری پارامترهای مختلف صنعتی مانند فشار، دما، دبی و غیره. باعث افزایش کیفیت محصول و کاهش هزینه های تولید شده است.

نظارت

یکی دیگر از موضوعات مهم مرتبط با اتوماسیون صنعتی، نظارت است امروزه نظارت یکی از نیازهای اساسی بسیاری از صنایع به ویژه صنایع بزرگ است بسیاری از صنایع بزرگ مانند صنایع پتروشیمی، صنایع تولید برق، صنایع شیمیایی و … بدون استفاده از سیستم نظارتی مناسب قادر به ادامه کار نیستند.

هوشمند سازی صنایع

مانیتورینگ عبارت است از جمع‌آوری اطلاعات مورد نظر از قسمت‌های مختلف یک واحد صنعتی و نمایش آن در قالب مورد نظر برای دستیابی به اهداف زیر:

1.وضعیت فعلی هر دستگاه و دستگاه را مشاهده کنید

2.تنظیمات مهم و حیاتی سیستم را مشاهده و ذخیره کنید

3.مشاهده و ضبط آلارم های مختلف هنگام بروز خطا در سیستم

4.مکان خطا و زمان خطا را در هر یک از اجزای سیستم مشاهده کنید

5.نمایش فرآیندهای تولید با استفاده از ابزارهای گرافیکی مناسب

6.تغییر و اصلاح نقاط تنظیم در طول فرآیند تولید

7.امکان اصلاح فرآیندهای کنترلی خاص از طریق برنامه نظارت

اطلاعات و پارامترهای مورد نظر مدیران مانند زمان کار، نرخ تولید، مقدار مواد اولیه مصرفی، مقدار انرژی مصرفی و غیره را ثبت کنید.

خط تولید هوشمند چیست و چه کاربردی دارد؟

پیشرفت تکنولوژی در چند سال گذشته بر صنایع مختلف از جمله صنعت تولید تاثیر گذاشته است خط تولید هوشمند به معنای استفاده از تجهیزات و ابزار هوشمند مبتنی بر آخرین فناوری خط تولید است که فرآیند تولید محصول را بهینه می کند و کیفیت و کمیت محصولات تولید شده را بهبود می بخشد.

هوشمندسازی خط تولید از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که از جمله آنها می توان به ساخت محیط لازم برای خط تولید، برنامه ریزی و ایجاد محیط کنترلی، اجرای مفاهیم PCP و … اشاره کرد.

تعریف هوشمند سازی و اهمیت آن در صنایع

هوشمندسازی در واقع به معنای استفاده از فناوری ها و ابزارهای جدید برای بهبود فرآیندهای مختلف است امروزه فناوری‌های هوشمند مختلفی که در زمینه‌های مختلف مانند اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و دوقلوهای دیجیتال و غیره وجود دارند، می‌توانند عملیات‌های مختلف در صنایع را خودکار کرده و عملکرد بهتری را به ارمغان بیاورند.

یکی از مهمترین کاربردهای هوشمندی ایجاد خط تولید هوشمند است که فرآیند تولید را بهینه می کند هوشمندسازی نه تنها عملکرد را بهینه می کند این امر به کاهش مصرف انرژی، کاهش هزینه ها، بهبود استانداردهای زندگی، تسریع در اجرای دقیق عملیات و غیره کمک می کند.

مزایای خط تولید هوشمند

خط تولید هوشمند می تواند از چند جهت به نفع تولید و کارخانه ها باشد از مهمترین مزایای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

حل سریعتر مشکلات خط تولید: زمانی که از تجهیزات هوشمند در خط تولید استفاده می شود، روند تشخیص و رفع مشکلات سرعت می بخشد سنسورهای مورد استفاده در خط تولید می توانند مشکلات را با سرعت بالا شناسایی و حل کنند.

گزارش دهی آسانتر در خط تولید: یکی دیگر از مزایای بسیار مهم خط تولید هوشمند این است که گزارش فرآیند تولید سریعتر و با دقت بالاتری انجام خواهد شد این مشکل می تواند اطلاعات خوبی در مورد فرآیند تولید ارائه دهد و از طرفی منجر به دید کاملی از فرآیند تولید شود.

ایمنی خط تولید بالاتر: با توجه به فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی که در خط تولید استفاده می شود، می توان انتظار داشت که ایمنی خط تولید افزایش یابد. افزایش ایمنی خط تولید به این معنی است که نیازی به نگرانی در مورد ایمنی کارکنان و نیروی کار نیست زیرا در صورت بروز خطر، سیستم های هشدار دهنده هشدارهای لازم را ارائه می دهند.

بهبود کیفیت محصول: از آنجایی که فناوری های هوشمند بسیار دقیق هستند، به طور کلی می توان انتظار داشت که کیفیت محصولات تولیدی افزایش یابد کنترل دقیق مواد اولیه، دقت بالاتر تجهیزات هوشمند نسبت به نیروی انسانی، کنترل فرآیند تولید و غیره همه از جمله عواملی هستند که بر کیفیت محصولات در خط تولید هوشمند تأثیر می گذارند.

تضمین زمان تحویل: زمان تحویل محصولات در یک کارخانه بسیار مهم است با هوشمندسازی عملیات خط تولید می توان تا حد زیادی از تحویل به موقع محصولات اطمینان حاصل کرد این سوال در زنجیره تامین نیز بسیار مهم است.

کاهش خطای انسانی: یکی از مهمترین مزایای استفاده از تجهیزات هوشمند در خط تولید کارخانه این است که می توان خطای انسانی را به میزان قابل توجهی در فرآیند تولید کاهش داد.

افزایش راندمان مصرف انرژی: مصرف انرژی در کارخانه ها بسیار مهم است زیرا اگر مصرف انرژی زیاد باشد می تواند هزینه های قابل توجهی را برای یک کارخانه و یک خط تولید به همراه داشته باشد با کمک تجهیزات هوشمند می توان مصرف انرژی را نیز تحت کنترل داشت.

راه حل های هوشمند خط تولید

راه حل های مختلفی برای ایجاد یک خط تولید هوشمند وجود دارد، از جمله:

1.یک خط تولید پویا ایجاد کنید که امکان عملیات ساده تر و انعطاف پذیری بیشتر در محیط را فراهم کند.

2.استفاده از یک سیستم منابع سازمانی که به عنوان یک پایگاه داده یکپارچه عمل می کند از آنجایی که کلان داده سوخت خطوط تولید هوشمند در نظر گرفته می شود کارخانه ها باید راهی برای تجزیه و تحلیل داده های خط تولید بیابند که این سیستم منابع سازمانی می تواند به خوبی انجام دهد.

3.افزودن فناوری‌ها و فناوری‌های متحول کننده در صنعت تولید، مانند اکوسیستم‌های اطلاعاتی و ارتباطی جدید، راه دیگری برای هوشمند کردن زنجیره تولید است.

4.برنامه ریزی و کنترل تولید که به اختصار PPC شناخته می شود راه حل دیگری در این زمینه است، PPC در واقع یکی از مدیران خط است که عناصر مختلف را با جزئیات مدیریت می کند و می تواند فرآیند تولید را بهینه کند.

چرا شرکت فنی و مهندسی آقای کار

شرکت آقای کار با استخدام نیروی تخصصی فنی و ارائه کلاس های آموزشی، و برگزاری آزمون ها و تست های تخصصی بصورت گزینشی نیروها را انتخاب می کند، در اتمام هر پروژه عملکرد اخلاقی و فنی این نیرو مورد بررسی کارشناس های متخصص ما قرار می‌گیرند تا از سلامت فنی و اخلاقی این نیرو برای پروژه های بدی تایید گردد، ما در تلاش هستیم که شما عزیزان با خیال آسوده امور فنی و مهندسی از مشاوره، طراحی، ساخت، تولید، نصب و تعمیرات پروژه های فنی را واگذار نمایید، همچنین این شرکت با پشتیبانی 24 ساعته و گارانتی خدمات فنی خود از عملکرد نیروها و تجهیزات مورد استفاده در پروژه،  شما را از سلامت و حرفه ای بودن کار اطمینان می‌دهد.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار

اولین و بزرگترین شرکتی است که آماده ارائه خدمات فنی را با نیروهای متخصص و مجرب بصورت تخصصی در آسمان، دریا و خشکی را به مشتریان عزیز می‌باشد، بخشی از این خدمات شامل ارائه اینترنت به هواپیماها و نصب ترکینگ ها به هواپیماهای سبک (کنترل مسیرهای پرواز) و بالگردها می‌باشد، همچنین با هوشمند سازی و ارائه اینترنت، تلفن، TV و تجهیزات ایمنی بر روی سکوهای نفتی، کشتی های سنگین و سبک پیش قدم است.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار

خدمات خشکی این شرکت شامل ساخت و ساز،معماری داخلی و بیرونی، کلیه خدمات تاسیساتی، برق،مکانیک،الکترونیک، هوشمند سازی صنعتی،کشاورزی،ساختمانی، خدمات انفورماتیک IT و بسیاری از خدمات فنی و تخصصی دیگر است.

استعلام قیمت در شرکت فنی مهندسی آقای کار

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا در واتساپ پیام دهید یا در ساعات اداری تماس بگیرید.

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *