توسعه میادین نفت و گاز صفر تا 100 تخصصی با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار

توسعه میادین نفت و گاز صفر تا 100 تخصصی با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار


توسعه میادین نفت و گاز صفر تا 100 تخصصی

توسعه میادین نفت و گاز صفر تا 100 تخصصی را ثبت کنید و زیر 1 ساعت پیش فاکتور دریافت کنید متخصصان ما بلافاصله بعد از تایید پیش فاکتور، برای بازدید و طراحی به محل اعزام می‌گردند و بعد از عقد قرارداد، در سریعترین زمان برای شروع پروژه در محل شما حاضر می‌شوند.(ثبت درخواست)

شرکت فنی و مهندسی آقای کار با هدف دستیابی به استقلال فنی صنعتی در چارچوب منافع عمومی و ملی در زمینه اجرای پروژه های مختلف فنی و مهندسی در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و سایر بخش ها و بر اساس پایبندی به ارزش های رقابت سالم در ارائه خدمات فعالیت می نماید.

این شرکت به عنوان یک شرکت پیشرو با بکارگیری مجرب ترین کادر فنی سازماندهی شده است تا پروژه های توسعه میادین نفت و گاز و سایر پروژه های صنعتی را با حداقل امکانات از جمله روش های طراحی کامپیوتری انجام دهد.

کلیه امکان سنجی پروژه، مدیریت پروژه، تدارکات و خدمات مهندسی، تامین تجهیزات، نظارت کارگاهی، مدیریت قرارداد و راه اندازی پروژه را  شرکت فنی و مهندسی آقای کار ارائه می دهد. این شرکت با تکیه بر کادر فنی متخصص قادر به اجرای کلیه پروژه ها از ابتدا تا انتها و همچنین نوسازی و تعمیر و یا هرگونه خدمات تحقیقاتی و فنی در زمینه های نفت، گاز و پتروشیمی می باشد.

توسعه میادین نفت و گاز

نفت و گاز از کالاهای استراتژیک و حیاتی برای اقتصاد جهانی و اقتصاد بسیاری از کشورها هستند و کمیت و دسترسی به این ذخایر یکی از موضوعات مورد بحث رهبران، سیاستمداران و محققان انرژی است و میزان ذخایر در هر کشور یکی از شاخص های مثبت ارزیابی سیاسی و اقتصادی است.

آمار مؤسساتی مانند بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول، سهم بزرگ نفت و گاز را در تولید ناخالص ملی جهانی و کشورهای تولیدکننده نفت و گاز به‌ویژه در سهم درآمد نشان می‌دهد.

توسعه میادین نفت و گاز
توسعه میادین نفت و گاز

توسعه میادین نفت و گاز

ایران به عنوان یکی از صاحبان اصلی ذخایر نفت و گاز جهان در سال های اخیر سرمایه گذاری های قابل توجهی در زمینه اکتشاف و بهره برداری از میادین خود انجام داده است، این در حالی است که این کشور حدود 28 میدان مشترک با کشورهای همسایه خود دارد و طرف مقابل در دو دهه گذشته سرمایه گذاری کلانی را به صورت یک طرفه آغاز کرده است و از این رو منطقاً بهره برداری متمرکز از این میادین و سرمایه گذاری در این بخش ، از اهمیت زیادی برخوردار است و نوعی نگاه راهبردی به این حوزه را نشان خواهد داد.

بنابراین باید در نظام تصمیم گیری و مدیریت کلان ملی اولویت بیشتری داشته باشد در این زمینه و همزمان با افزایش تحریم‌های بین‌المللی علیه اقتصاد کشور به‌ویژه بخش انرژی و صنعت نفت ایران، سیاست‌های وزارت نفت برای حفظ تولید نفت متناسب با صادرات این استراتژی کالای استراتژیک تغییر کرده است.

توسعه میادین نفت و گاز

بر همین اساس طی ماه های اخیر با دستور وزیر نفت با کاهش تولید نفت از میادین مستقل، اجرای طرح های تولید زود هنگام و ضربتی از میادین مشترک و مرزی نفت و گاز کشور در دستور کار قرار گرفته است و پیش بینی می شود تا دو سال آینده در مجموع 800 هزار بشکه نفت از این میادین مشترک استخراج شود که علاوه بر درآمد ارزی، به کاهش فاصله ایران با برخی شرکای عربی در استخراج طلای سیاه منجر می شود.

در جهت تحقق این هدف باید موانعی که در عمل و طی سال های اخیر برداشت صحیح از این میادین را ناممکن کرده اند شناسایی و راهکارهایی برای برون رفت از آن اجرا شوند و میادین نفت  و گاز را توسعه داد.

توسعه میادین نفت و گاز
توسعه میادین نفت و گاز

توسعه میادین نفت و گاز

شناسایی میادین مشترک نفت و گاز ایران

کشور ما با کشورهای همسایه یعنی عراق، کویت، عربستان، قطر، امارات، عمان و ترکمنستان دارای مخازن اشتراکی است، طبق آمار رسمی از سوی برنامه ریزی تلفیقی، ایران دارای 24 میدان مشترک با کشورهای همسایه است؛ 17 مخزن نفتی (10 میدان در دریا و 7 میدان در خشکی) و 7 میدان گازی مشترک (5 میدان در دریا و 2 میدان در خشکی). این در حالی است که امکان مشترک بودن تعداد دیگری از مخازن در هاله ای از ابهام است.

مخازن مشترک خشکی ایران با کشورهای عراق و ترکمنستان است در طول مرز مشترک ایران و عراق 7 مخزن نفتی نفت شهر، دهلران، پایدار غرب، آزادگان، .. وجود دارد، هم اکنون میادین دهلران، پایدار غرب، نفت شهر و تا حدودی آزادگان در حال تولیدند و میادین یادآوران، اروند و آذر هنوز توسعه نیافته اند.

میادین آبی ایران نیز با کشورهای همسایه خلیج فارس مشترک اند، میدان آرش تنها میدان مشترک ایران با کویت در آب های خلیج فارس است و میادین نفتی اسفندیار، فروزان و فرزاد مشترک با عربستان است.

توسعه میادین نفت و گاز

تاکنون مخزن مشترکی بین ایران و بحرین در آب های خلیج فارس کشف و گزارش نشده است، میدان گازی فوق عظیم پارس جنوبی که به میدان شمال تبدیل می شود با قطر مشترک است.

این میدان بزرگترین و مهمترین میدان اشتراکی در دنیاست، میادین نفتی بلال، رشادت ایران و الخلیج قطر بسیار نزدیک به خط مرزی است اما از ادامه ساختارهای این مخازن مشترک ایران با امارت متحده عربی است و امکان مشترک بودن مخازن دنا، اسفند و صالح جنوبی با این کشور نیز وجود دارد، تنها میدان مشترک ایران و عراق میدان گازی هنگام است.

توسعه میادین نفت و گاز

بزرگترین میادین نفتی مشترک ایران به ترتیب عبارت است از: میدان آزادگان، یادآوران، سلمان، رشادت و فروزان و بزرگ ترین میادین گازی مشترک نیز پارس جنوبی و سلمان گازی هستند، از مجموع 24 میدان مشترک نیمی از آنها توسعه یافته که در این بین 8 میدان نفتی و 4 میدان گازی مشترک قرار دارند.

اکتشاف، بهره برداری و توسعه میادین نفت و گاز

ابتدا با جستجوی شواهد سطحی این منابع زیرزمینی انجام شد. این تحقیق شامل ردیابی نشت نفت یا گازی بود که به زمین نفوذ کرده بود از آنجایی که تنها مقدار کمی از ذخایر نفت و گاز طبیعی به سطح زمین می رسد، این فرآیند اکتشاف ناکارآمد بود.

نمونه های زیادی از این منابع نفتی در منطقه مسجد سلیمان ایران وجود دارد که با توسعه صنایع در کشورهای مختلف، تقاضای جهانی برای سوخت های فسیلی افزایش یافته است این مشکل نیاز به تغییر روش های اکتشاف و افزایش کارایی این روش ها را دوچندان کرده است.

در ادامه به معرفی دو روش مرسوم شناسایی قبل از نهادینه شدن روش های جدید در فرآیند اکتشاف می پردازیم که اغلب در مخازن کم عمق مورد استفاده قرار می گرفتند.

توسعه میادین نفت و گاز
توسعه میادین نفت و گاز

روش های ثقلی و مغناطیس سنجی

این 2 روش برای شناسایی مخازن نفتی که دارای ساختارهای خاص (مانند تاقدیس) در عمق کم هستند استفاده می شود، البته با روش مغناطیس سنجی تلوریک می توان مخازن عمیق را نیز شناسایی کرد.

در روش وزن سنجی اساس کار این است که تغییر در شتاب گرانش در نقاط مختلف را می توان به تغییر ماهیت سنگ و یا تغییر در سازه به ویژه سازه های طاق نسبت داد، متراکم شدن لایه ها، یا متراکم تر بودن لایه ها اگر در فاصله کمتری از سطح زمین قرار گیرند، جاذبه بیشتری ایجاد می کنند.

با توجه به اینکه لایه هایی که در عمق بیشتری در تقدیس قرار دارند، فاصله آنها از سطح زمین کاهش می یابد و تفاوتی در شتاب گرانش از نقاط اطراف ایجاد می کند.

توسعه میادین نفت و گاز
توسعه میادین نفت و گاز

از این علامت می توان برای تشخیص تقدیس استفاده کرد، اساس روش مغناطیس سنجی تلوریک این است که میدان مغناطیسی طبیعی زمین را اندازه گیری می کند، اما اگر سنگی وجود داشته باشد که میدان مغناطیسی اضافی ایجاد کند، با استفاده از مغناطیس سنج ها شناسایی می شود.

توسعه میادین نفت و گاز

از آنجایی که برخی از سنگ های رسوبی خود مغناطیسی هستند و میدان مغناطیسی اضافی ایجاد می کنند، ضخامت این لایه ها را می توان با استفاده از این دستگاه تعیین کرد اما همانطور که گفته شد، با توجه به محدودیت های این دو روش شناسایی مخزن عمیق، با کشف روش های ژئوفیزیکی و لرزه ای، عصر جدیدی در اکتشاف مخازن هیدروکربنی پدید آمده است.

لرزه نگاری در اکتشاف بزرگترین پیشرفت پیش بینی نشده در اکتشاف نفت خام و گاز طبیعی است.

مطالعه لرزه نگاری

پس از انفجار، امواج لرزه ای به صورت امواج مکانیکی در لایه های داخل زمین منتشر می شوند، برای گرفتن انعکاس این امواج از لایه های مختلف، گیرنده هایی (Geophone) بر روی زمین تعبیه شده که بازگشت این امواج را ثبت می کنند.

منابع مورد استفاده برای ایجاد این لرزش ها می تواند گودال های پر از مواد منفجره یا دستگاه های ارتعاشی باشد، این دستگاه کامیونی است که زیر آن صفحه ای دارد و با برخورد به زمین امواج لرزه ای ایجاد می کند.

لرزه نگاری در ابعاد مختلف انجام می شود در لرزه نگاری دوبعدی شبکه داده ها در مختصات صفحه گرفته می شود، در لرزه نگاری سه بعدی با استفاده از دستگاه های پیشرفته تر و تحلیل های پیچیده تر، جهت سوم نیز به آن اضافه می شود و هر نقطه از زمین با سه پارامتر مختصات قابل شناسایی است در جدیدترین روش لرزه نگاری ( لرزه نگاری 4 بعدی ) بعد زمانی آنها همچنین یک مکان را در داده ها شامل می شوند.

اطلاعات ارائه شده توسط این روش بسیار دقیق تر است در واقع هر چه ابعاد لرزه ای بیشتر شود، تله های نفت بیشتری را می توان با دقت بیشتری شناسایی کرد.

توسعه میادین نفت و گاز

استفاده از روش لرزه ای سه بعدی احتمال مکان یابی مخزن را 50 درصد افزایش می دهد اگرچه این فناوری موفق است، اما بسیار گران است.

لرزه نگاری سه بعدی می تواند تا 1 میلیون دلار برای یک منطقه 50 مایل مربع هزینه داشته باشد در تولید تصاویر سه بعدی، جمع آوری داده ها از هزاران نقطه ضروری است، در حالی که در روش های دو بعدی، جمع آوری چند صد امتیاز کافی است با توجه به پیچیدگی و طولانی بودن فرآیند، لرزه‌نگاری سه بعدی در ترکیب با سایر روش‌های اکتشافی استفاده می‌شود.

به عنوان مثال، یک زمین شناس می تواند از لرزه نگاری دو بعدی معمولی برای نقشه برداری و مطالعه ویژگی های زمین شناسی برای ارزیابی احتمال ذخایر نفت و گاز استفاده کند در این حالت، زمانی که از فناوری‌های اولیه استفاده می‌شود، لرزه‌نگاری سه‌بعدی تنها در مناطقی که احتمال ذخایر هیدروکربنی بالایی وجود دارد، استفاده می‌شود.

توسعه میادین نفت و گاز

لرزه نگاری سه بعدی علاوه بر تعیین محل ذخایر نفت و گاز در تعیین مکان دقیق و بهینه گمانه ها نیز موثر است با استفاده از این فناوری، علاوه بر بهینه سازی تعداد چاه ها و کاهش هزینه های اضافی، می توان با تعیین محل دقیق چاه ها، نفت و گاز بیشتری از زمین استخراج کرد.

لرزه‌ای سه‌بعدی نرخ بازیابی چاه‌های مولد را 50 درصد افزایش می‌دهد در حالی که نرخ بازیابی چاه‌های واقع شده توسط فناوری‌های اکتشافی مرسوم 25-30 درصد است.

در سال 1980، تنها 100 آزمایش لرزه ای سه بعدی انجام شده بود در اواسط دهه 1990 با کاهش نسبی هزینه ها و توسعه فناوری، سالانه 200 تا 300 آزمایش لرزه ای سه بعدی انجام شد در سال 1993، 75 درصد از بررسی های اکتشافی ساحلی توسط لرزه نگاری سه بعدی انجام شد.

چرا شرکت فنی و مهندسی آقای کار

شرکت آقای کار با استخدام نیروی تخصصی فنی و ارائه کلاس های آموزشی، و برگزاری آزمون ها و تست های تخصصی بصورت گزینشی نیروها را انتخاب می کند و در اتمام هر پروژه عملکرد اخلاقی و فنی این نیرو مورد بررسی کارشناس های متخصص ما قرار می‌گیرند تا از سلامت فنی و اخلاقی این نیرو برای پروژه های بدی تایید گردد.

ما در تلاش هستیم که شما عزیزان با خیال آسوده امور فنی و مهندسی از مشاوره، طراحی، ساخت، تولید، نصب و تعمیرات پروژه های فنی را واگذار نمایید و همچنین این شرکت با پشتیبانی 24 ساعته و گارانتی خدمات فنی خود از عملکرد نیروها و تجهیزات مورد استفاده در پروژه،  شما را از سلامت و حرفه ای بودن کار اطمینان می‌دهد.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار

اولین و بزرگترین شرکتی است که آماده ارائه خدمات فنی را با نیروهای متخصص و مجرب بصورت تخصصی در آسمان، دریا و خشکی را به مشتریان عزیز می‌باشد.

بخشی از این خدمات شامل ارائه اینترنت به هواپیماها و نصب ترکینگ ها به هواپیماهای سبک (کنترل مسیرهای پرواز) و بالگردها می‌باشد و همچنین با هوشمند سازی و ارائه اینترنت، تلفن، TV و تجهیزات ایمنی بر روی سکوهای نفتی، کشتی های سنگین و سبک پیش قدم است.

خدمات خشکی این شرکت شامل ساخت و ساز،معماری داخلی و بیرونی، کلیه خدمات تاسیساتی، برق،مکانیک،الکترونیک، هوشمند سازی صنعتی،کشاورزی،ساختمانی، خدمات انفورماتیک IT و بسیاری از خدمات فنی و تخصصی دیگر است.

توسعه میادین نفت و گاز صفر تا 100 تخصصی

استعلام قیمت در شرکت فنی مهندسی آقای کار

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا در واتساپ پیام دهید یا در ساعات اداری تماس بگیرید.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *