تامین روغن صنعتی با بهترین برند و کمترین قیمت با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار

تامین روغن صنعتی با بهترین برند و کمترین قیمت با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار


تامین روغن صنعتی با بهترین برند و کمترین قیمت

تامین روغن صنعتی با بهترین برند و کمترین قیمت را ثبت کنید و زیر 1 ساعت پیش فاکتور دریافت کنید متخصصان ما بلافاصله بعد از تایید پیش فاکتور، برای بازدید و طراحی به محل اعزام می‌گردند و بعد از عقد قرارداد، در سریعترین زمان برای شروع پروژه در محل شما حاضر می‌شوند.(ثبت درخواست)

تامین روغن صنعتی

شرکت فنی و مهندسی آقای کار در زمینه تامین روغن های صنعتی به صورت عمده فعالیت دارد و محصولاتی را از بهترین برندهای جهانی در اختیار شما قرار می دهد. و اگر قصد خرید روغن صنعتی دارید کافی است نوع آن را مشخص نمایید و با کارشناسان متخصص ما در میان بگذارید تا به شما مشورت و راهنمایی های لازم را بنمایند.

روان کننده ها و روغن های صنعتی

کارشناسان ما معتقد هستند تنها یک روان کننده خوب مانند: روغن، گریس و غیره می تواند عملکرد بهینه تجهیزات ماشین آلات را تضمین کند.

حدود 55 درصد از خرابی های زودرس تجهیزات به دلیل استفاده از روان کننده های نامناسب در صنعت است از انواع این محصولات می توان به روغن موتور، سیلیکون، گریس و … اشاره کرد که در ادامه بیشتر با آنها آشنا می شویم.

روان کننده ها موادی هستند که برای کاهش اصطکاک و جلوگیری از سایش قطعات فلزی متحرک که در تماس با یکدیگر هستند استفاده می شود.

 این هدف با ایجاد یک لایه نازک روان کننده بین قطعات اجرا می شود و در همین راستا است که ویسکوزیته روانکار مورد بحث قرار می گیرد. هر روغن روان کننده از یک ماده پایه تشکیل شده است که مواد افزودنی مختلفی برای مشخصات مورد نیاز به آن اضافه می شود.

 پایه آن می تواند معدنی (منشا نفتی) یا مصنوعی (مانند پلی الفین ها، پلی استرها، پلی آلکیلن گلیکول ها) باشد، پایه های معدنی معمولاً محصولات تقطیر در خلاء و بقایای آسفالت هستند که در معرض استخراج، موم زدایی و خالص سازی با حلال قرار گرفته اند.

مزایای روان کننده ها

از این مواد برای اطمینان از حرکت صحیح اجزای یک دستگاه استفاده می شود. نقش اصلی این مواد صنعتی کاهش میزان اصطکاک سطوح دستگاه و افزایش دوام و عمر مفید آنها می باشد همانطور که می دانیم اصطکاک گرما تولید می کند، روان کننده ها گرما را از سطح ماشین ها منتقل کرده و آنها را خنک می کنند، به همین دلیل به این مواد سیالات انتقال حرارت نیز می گویند در برخی موارد این مواد مقاومت الکتریکی را نیز کاهش می دهند.

این مواد همچنین از خوردگی و زنگ زدگی ماشین ها در حین استفاده جلوگیری می کنند، روان کننده ها، روغن ها و گریس های صنعتی می توانند ارگانیک یا مصنوعی باشند، بیشتر روان کننده های آلی از پالایش پتروشیمی به دست می آیند، در حالی که انواع مصنوعی مواد شیمیایی در چندین مرحله واکنش و در حضور مواد افزودنی خاص ساخته می شوند.

به طور کلی این مواد به سه صورت مایع، نیمه مایع و جامد عرضه می شوند، روغن های موتور، روغن های توربین و روان کننده ها روان کننده های مایع هستند.

روان کننده های نیمه مایع را گریس نیز می گویند، گرافیت یکی از روان کننده های جامد است که از فرم پودری آن برای روانکاری بین قطعات متحرک ماشین آلات استفاده می شود و بیشتر آنها شامل نمونه های مصنوعی مایع، امولسیون های آب روغن و روغن های نفتی است این مواد در صنایع هوافضا، نظامی و دریایی کاربرد دارند.

تامین روغن صنعتی

رایج ترین روان کننده های صنعتی

رایج ترین روغن ها و گریس های صنعتی عبارتند از:

  1. روغن موتور
  2. روغن سیلیکون
  3. گریس
  4. توربین
  5. روغن مارین
  6. سیالات فلزکاری و برشی
  7. سیالات سنگ زنی
  8. روغن موتور گازی و روغن ترمز
  9. روغن های هیدرولیک

 مهمترین و پرکاربردترین روانکارهای صنعتی روغن موتور است که در صنعت خودروسازی و موتورهای احتراق داخلی کاربرد دارد و به آنها کارایی و طول عمر بیشتری می دهد و به همین دلیل استفاده از این مواد نیز مقرون به صرفه است. 

یکی از ویژگی های مهم این مواد پایداری حرارتی آنهاست، در واقع خرابی دمای بالای آنها یکی از عوامل موثر در انتخاب آنها می باشد.

طبقه بندی روغن ها

با توجه به تنوع و فراوانی این محصولات، نیاز به طبقه بندی آنها شناسایی شده است بنابراین، در طبقه بندی متعارف، انواع اصلی روغن ها عبارتند از: روغن موتور، روغن ماشین، روغن عایق، روغن توربین و روغن های متفرقه.

رتبه بندی SAE

این طبقه بندی از سال 1911 مورد استفاده قرار گرفته است و چندین بار مورد بازنگری قرار گرفته است که آخرین ویرایش آن SAEJ300 است، و در طبقه بندی اخیر، شش درجه برای روغن های زمستانی و پنج درجه برای روغن های تابستانی معرفی شده است.

تامین روغن صنعتی

مشخصات روغن

خواص مورد نیاز روغن ها به کاربرد آنها بستگی دارد در این صورت تشخیص روغن موتور از روغن صنعتی ضروری به نظر می رسد.

 

مشخصات روغن موتور

بسته به نیازهای هر کاربرد، روغن موتور باید دارای یک سری مشخصات مطابق جدول زیر باشد.

الزام خواص موردنیاز روغن
مشخصات موتور خواص روانکاریویسکوزیته ثابت (ویسکوزیته ثابت)سیالیت در دمای پایینویسکوزیته خوب در دمای بالا
حفاظت موتور قدرت پاکسازی و تسطیح
محافظت در برابر خوردگی و سایش قدرت پاکسازی و تسطیحویسکوزیته بالا در نرخ های برش بالا
عملکرد دمای بالا  پایداری حرارتی
فاصله تعویض روغن پایداری اکسیداسیون
مصرف کم ویسکوزیته کم، کاهش اصطکاک
کنترل انتشار  کم مصرففراریت کم، ویسکوزیته ثابت
محیط زیست عدم وجود ترکیبات سمی مانند بی فنیل های پلی کلره (PCB)
ذخیره انرژی ویسکوزیته کم، کاهش اصطکاک

تامین روغن صنعتی

ویسکوزیته و شاخص ویسکوزیته روغن های صنعتی

وقتی صحبت از نقش روانکاری روغن موتور می شود، مهمترین مشخصه ویسکوزیته است البته لازم به ذکر است که چون موتور در شرایط هم دما کار نمی کند، هنگام راه اندازی موتور مخصوصاً در فصل زمستان، روغن سرد و کثیف است، در حالی که در شرایط عادی کار دمای روغن در میل لنگ به 80 تا 100 درجه  سانتیگراد می رسد.

 در لایه ای که سیلندرها را می پوشاند، دما می تواند به 200 درجه سانتیگراد و حتی بیشتر برسد و در این محدوده دما، روغن باید نقش روانکاری خود را حفظ کند این بدان معنی است که تغییرات ویسکوزیته چندان قابل توجه نیست.

برای تعیین تغییرات ویسکوزیته به عنوان تابعی از دما، “دیویس و دین” یک رابطه تجربی برقرار کردند در روشی که استفاده کردند، نمونه روغن مورد نظر با دو گروه روغن پایه مقایسه شد.

این دو گروه روغن پایه عبارت بودند از:

  • روغن های پایه، روغن‌های گروه پنسیلوانیا (H) پارافینی بودند و تغییرات ویسکوزیته آنها با دما کم بود به طور معمول، شاخص ویسکوزیته چنین روغن هایی 100 در نظر گرفته می شد.
  • روغن های گروه L از ساحل خلیج که نفتی بودند و ویسکوزیته آنها با دما تغییر می کرد، زیاد بود شاخص ویسکوزیته این روغن ها نیز صفر شد.

برای موتورهای خودرو و هواپیما، روغن هایی با شاخص ویسکوزیته بالا توصیه می شود، در حالی که برای موتورهای دیزلی، شاخص ویسکوزیته بالا لازم نیست و عملیات پالایشی می‌تواند شاخص ویسکوزیته روغن‌ها را تقریباً به 100 برساند، اما پالایشگاه‌ها از این مقدار فراتر رفته‌اند و با پالایش و افزودن مواد ویژه به روغن‌های روان‌کننده، شاخص ویسکوزیته را به 140 الی 150 رسانده‌اند.

 روغنی با این شاخص بالا در تمام فصول قابل استفاده است چنین روغنی در دماهای پایین، یعنی هنگام روشن کردن موتور در هوای سرد، سیال تر از روغن های زمستانی است و در دمای هوای گرم، ویسکوزیته خود را بهتر از روغن های تابستانی در دمای کارکرد موتور حفظ می کند.

تامین روغن صنعتی

مشخصات روغن صنعتی

روغن های صنعتی شامل تعداد زیادی فرآورده نفتی هستند که برای کاربردهای مختلف باید ویژگی های متفاوتی داشته باشند.

جدول زیر مطابق با استانداردهای ISO تهیه شده است و الزامات کاربرد و خواص مورد نیاز روغن های صنعتی را نشان می دهد. مشاهده می شود که خواصی مانند ویسکوزیته، شاخص ویسکوزیته، نقطه ریزش، فراریت، نقطه آنیلین، باقیمانده کربن کنرادسون، خواص مکانیکی و ضد اکسیداسیون برای این نوع روغن ها به جز مشخصات مورد نیاز آنها مهم است.

 

الزام خواص موردنیاز روغن
طیف گسترده ای از دماهای کاربردی  ویسکوزیته ثابت (شاخص ویسکوزیته)، نقطه ریزش مناسب، پایداری حرارتی
حفاظت از قطعات روغن کاری شده  ویسکوزیته مناسب – قدرت ضد سایش و ضد خوردگی
حفظ نظافت  قدرت پاکسازی و پخش، توانایی صاف کردن
طول عمر  مقاومت در برابر اکسیداسیون
کاهش حجم در حین کار  پایداری حرارتی، مقاومت در برابر اکسیداسیون
کنترل انتشار گاز و دود  نوسانات کم
مسمومیت پوستی  آروماتیک های ضعیف چند حلقه ای (PNA)
محیط زیست عدم وجود ترکیبات سمی مانند بی فنیل های پلی کلره (PCB)

گریس

انجمن تست و مواد آمریکا (ASTM) گریس های روان کننده را این گونه تعریف می کند یک محصول جامد یا نیمه جامد که از پراکندگی مواد غلیظ کننده در مایعات حاصل می شود.

تامین روغن صنعتی
تامین روغن صنعتی

این مواد با روغن ها تفاوت هایی دارند:

  1. گریس ها در واقع روغن هایی هستند که غلیظ کننده به آنها اضافه شده است.
  2. در دمای اتاق، گریس ها به طور کلی جامد هستند، در حالی که روغن ها به طور کلی مایع هستند.
  3. همه روغن ها را می توان به گریس  تبدیل کرد، اما برعکس آن ممکن نیست.
  4. گریس ها عموماً فقط در ماشین آلات، ابزارآلات یا تجهیزات صنعتی استفاده می شوند، در حالی که روغن ها علاوه بر موارد ذکر شده، مصارف غیر صنعتی نیز دارند.

اما چه غلیظ کننده ای برای ساخت گریس اضافه می شود؟

این مواد می توانند کانی به نام بنتونیت یا کانی به نام مولیبدن باشند. در بیشتر موارد، این افزودنی پایه صابونی به نام لیتیوم است.

گریس  روغنی است که در یک شبکه فیبری ذخیره می شود و مانند یک اسفنج عمل می کند این شبکه فیبری همان عامل ضخیم کننده است که در بالا ذکر شد و مولکول های تشکیل دهنده غلیظ کننده را می توان به گونه ای در کنار یکدیگر قرار داد که منافذی در ساختار آنها ایجاد شود تا ذرات روغن بین این منافذ قرار گیرند.

 به طور کلی خاصیت روان کنندگی گریس از روغن های ما بین این شبکه ها به دست می آید سایر مشخصات بسته به نوع و کیفیت ضخیم کننده تعیین می شود.

تامین روغن صنعتی
تامین روغن صنعتی

در ادامه به برخی اصطلاحات گریس دیگر می پردازیم:

  1. قوام: بستگی به ضخامت گریس دارد
  2. نقطه ریزش: دمایی که در آن روغن شروع به جدا شدن از غلیظ کننده می کند
  3. مقاومت در برابر آب: آزمایش هایی برای دوام این ماده در برابر آب یا لوله های فشار قوی آب انجام شده است.
  4. ویسکوزیته پایه روغن: ویسکوزیته روغن برای ساخت نوع خاصی از گریس
  5. ظرفیت بار: اندازه گیری تحمل فشار گریس (یعنی میزان فشاری که گریس می تواند تحمل کند و همچنان کار کند)
  6. پایداری برشی: در صورت استفاده مکرر و سریع، چقدر گریس استحکام خود را می شکند
  7. سازگاری: این مهم است که اگر از گریس های مختلف در یک مکان برای روغن کاری استفاده می کنید، آیا این مواد با یکدیگر سازگار هستند؟ و استفاده همزمان از این مواد با هم باعث از بین رفتن یک یا چند خاصیت آنها نمی شود؟
  8. ظرفیت پمپاژ: میزان گریس پمپ شده توسط پمپ را تعیین می کند
  9. جداسازی روغن: چه مقدار روغن باید از گریس جدا شود تا موثر باشد

تامین روغن صنعتی

موارد مصرف و موارد مصرف گریس

رایج ترین استفاده از گریس ها در رولبرینگ ها برای روانکاری در ماشین آلات، موتورهای الکتریکی و لوازم خانگی است.

برای پایداری بیشتر گریس ها، افزودنی های غلیظ کننده مانند لیتیوم، سدیم و کلسیم به آنها اضافه می شود، روغن کاری بلبرینگ معمولاً با گریس های کلاس پایداری 1 (نرم)، 2 (کرم مانند) و 3 (تقریباً جامد) بسته به سرعت آب بندی، موقعیت، دمای کارکرد و گشتاور اولیه انجام می شود.

این مواد از تجهیزات در برابر زنگ زدگی محافظت می کنند اثر کاتالیزورها و در برابر اکسیداسیون پایدار است.

یکی از ویژگی های اصلی استفاده از گریس ها در تجهیزات، محافظت در برابر رطوبت و کثیفی است که می تواند از محیط وارد تجهیزات شود، آب بندی تجهیزات از نفوذ گریس به بیرون دستگاه جلوگیری می کند.

چه زمانی بهتر است از گریس به جای روغن استفاده کنیم؟

  1. وقتی نشتی می بینید
  2. برای محافظت از سطوح فلزی در برابر زنگ زدگی و خوردگی
  3. برای روغن کاری ماشین هایی که به طور متناوب کار می کنند
  4. زمانی که کاهش نویز مهم است
  5. برای روانکاری ماشین های فرسوده

روغن ها خنک کننده هستند،  این مواد گرما را انتقال داده و توسط مبدل حرارتی پمپ می شوند اگر ناحیه مورد استفاده گرمای زیادی تولید می کند، بهتر است از روغن های روان کننده استفاده کنید و همچنین اگر استفاده از گریس دشوار و غیرممکن است، روغن ها بهترین گزینه برای استفاده هستند، به عنوان مثال، صاحبان اسلحه معمولاً پس از تمیز کردن از روغن برای روغن کاری اسلحه خود استفاده می کنند زیرا به خوبی تمیز می کند و به راحتی در منافذ فلز نفوذ می کند، اما گریس این کار را نمی کند.

اما اگر قرار است اسلحه ها برای مدت طولانی نگهداری شوند، برای این منظور از گریس استفاده می شود تا از گرد و غبار محافظت شود و برای مدت طولانی در یک مکان بماند.

توجه: توصیه می شود از مخلوط کردن روغن ها و گریس ها خودداری شود، زیرا اگر این دو ماده با هم مخلوط شوند می توانند یک یا چند خاصیت مفید خود را از دست بدهند.

سیلیکون

سیلیکون روان کننده دیگری است و چگالی آن 0.963 گرم در میلی لیتر است، فشار بخار آن بسیار کم و در حدود 5 میلی متر جیوه در دمای 20 درجه سانتی گراد است. ویسکوزیته این ماده در محدوده وسیعی بین 0.65 تا 100000 سانتی استوک است علاوه بر این که این ماده بسیار آبگریز است، کشش سطحی آن بسیار کم است.

با توجه به آزمایشاتی که در محدوده دمایی وسیعی انجام شده است، این ماده یک عامل دی الکتریک خوبی نیز می باشد طبق گزارشات پزشکی متعدد، این ماده روغنی غیر سمی است اما می تواند باعث تحریک کوتاه مدت پوست شود.

سیال سیلیکونی برای کنترل کف در فرآیندهای جداسازی نفت و گاز و همچنین برای جلوگیری از انتقال قطرات با گاز استفاده می شود.

کاربرد سیلیکون

  1. روانکاری تجهیزات
  2. انتقال گرما
  3. ابزارهای پس زمینه
  4. فرآیندهای جداسازی گاز مایع
  5. استخراج اکسیژن از آب برای تزریق به داخل چاه
  6. هوادهی سیمان ستون چاه
  7. هوادهی و کف زدایی سیالات حفاری
  8. استخراج آمین
  9. آنتی فوم در بسیاری از فرآیندهای پتروشیمی
  10. ضد خوردگی در توربین های گازی با استفاده از سوخت های سنگین
  11. سیال هیدرولیک با دمای پایین
  12. خنک کننده
  13. حفاظت در برابر خطرات آتش سوزی و دود در واحدهای پتروشیمی و سکوهای نفتی
  14. زیرساخت های پزشکی
  15. آئروسل های سیلیکونی

روان کننده های درجه غذایی

این نوع مواد به صنایع غذایی و دارویی راه پیدا کرده اند. آنها باید رفتار خنثی نسبت به پلاستیک و الاستومر داشته باشند و توانایی حل کردن قندها را داشته باشند. این روغن ها باید با استانداردهای بهداشتی و غذایی مطابقت داشته باشند و همچنین باید از نظر فیزیولوژیکی بی اثر، بی مزه و بی بو باشند.

روان کننده های غذایی بر پایه روغن های معدنی سفید یا روغن های مصنوعی مانند پلی آلفائولفین و پلی آلکیلن گلیکول یا روغن های گیاهی هستند و باید فقط حاوی کربن، هیدروژن و اکسیژن باشند.

مواد افزودنی

انواع روغن ها و گریس ها (روان کننده ها) برای صنایع و ماشین آلات مختلف استفاده می شود که با افزودن مواد افزودنی به این مواد می توان کاربرد آنها را تغییر داد.

 افزودن این مواد باید باعث افزایش ویسکوزیته، کاهش اکسیداسیون و کاهش آلاینده ها شود برخی از این افزودنی ها شامل آنتی اکسیدان ها، کف زدا، بازدارنده های خوردگی و زنگ برای سطوح داخلی و خارجی می باشد که در این قسمت به اختصار توضیح داده شده است:

  1. آنتی اکسیدان ها: این مواد حمله اکسیژن به روغن را به خصوص در دمای بالا محدود می کنند.
  2. مواد شوینده: ترکیبات فلزی که از تجمع سایر مواد جلوگیری می کند و موتور (تجهیزات) را تمیز نگه می دارد.
  3. پراکنده کننده ها: مواد آلی غیرفلزی که باعث پراکندگی فرآورده های جانبی و عدم تجمع مواد می شوند.
  4. بازدارنده زنگ و اسیدها: این مواد از حمله اسیدها به سطح فلزات جلوگیری می کنند.
  5. ضد سایش: این مواد از سایش تجهیزات جلوگیری می کنند و معمولاً از روی، فسفات یا سایر مواد فلزی آلی ساخته می شوند.
  6. افزودنی های ضد اصطکاک: این افزودنی ها باعث کاهش اصطکاک می شوند و بسته به نوع روان کننده مورد استفاده ماهیت متفاوتی دارند.
  7. افزودنی های فشار بالا: این مواد بر پایه فسفر گوگرد هستند. آنها در روان کننده های مورد استفاده در کمپرسورهای هوا، سیستم های هیدرولیک و ماشین آلات استفاده می شوند.
  8. كف زدا: از كف كردن روان كننده ها جلوگيري مي كنند و لايه آن را روي سطح ماده نگه مي دارند.
  9. شاخص افزایش ویسکوزیته: این مواد با افزایش دما میزان رقت را تغییر می دهند آنها ترکیبات پلیمری هستند و ساختار شیمیایی آنها بسته به نوع روان کننده قابل تغییر است.

شرایط یک روغن یا گریس ایده آل

این مواد باید شرایط زیر را داشته باشند:

  1. قابل استفاده در صنایع و کاربردهای مختلف
  2. قابل استفاده در دماهای بالا و پایین
  3. در صنایعی که احتمال تماس اتفاقی با مواد غذایی وجود دارد استفاده می شود
  4. قابل استفاده در محیط های مختلف از جمله محیط های دریایی که سمیت مواد باید به حداقل برسد

مقایسه گریس و روغن

  روغن ها گریس ها
مزایا نفوذ خوب به ماشین آلات و تجهیزات
پایداری شیمیایی و فیزیکی بالا
خنک کننده
کنترل آسان: حجم و سطح
آسان برای استفاده
استفاده از نمونه های متعدد را کاهش دهید
دستکاری آسان
حفاظت از تجهیزات
به راحتی آب بندی می شود
معایب نیاز به مهر و موم کردن
در صورت عدم کارکرد تجهیزات، امکان حفاظت ضعیف در برابر خوردگی و رطوبت وجود دارد
تاخیر انداختن
ضریب اصطکاک بالاتری نسبت به روغن ها دارد
انتقال حرارت را کاهش می دهد
هیچ گزینه ای برای کنترل سطح وجود ندارد.

 

چرا شرکت فنی و مهندسی آقای کار

شرکت آقای کار با استخدام نیروی تخصصی فنی و ارائه کلاس های آموزشی، و برگزاری آزمون ها و تست های تخصصی بصورت گزینشی نیروها را انتخاب می کند و در اتمام هر پروژه عملکرد اخلاقی و فنی این نیرو مورد بررسی کارشناس های متخصص ما قرار می‌گیرند تا از سلامت فنی و اخلاقی این نیرو برای پروژه های بدی تایید گردد.

ما در تلاش هستیم که شما عزیزان با خیال آسوده امور فنی و مهندسی از مشاوره، طراحی، ساخت، تولید، نصب و تعمیرات پروژه های فنی را واگذار نمایید و همچنین این شرکت با پشتیبانی 24 ساعته و گارانتی خدمات فنی خود از عملکرد نیروها و تجهیزات مورد استفاده در پروژه،  شما را از سلامت و حرفه ای بودن کار اطمینان می‌دهد.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار

اولین و بزرگترین شرکتی است که آماده ارائه خدمات فنی را با نیروهای متخصص و مجرب بصورت تخصصی در آسمان، دریا و خشکی را به مشتریان عزیز می‌باشد.

بخشی از این خدمات شامل ارائه اینترنت به هواپیماها و نصب ترکینگ ها به هواپیماهای سبک (کنترل مسیرهای پرواز) و بالگردها می‌باشد و همچنین با هوشمند سازی و ارائه اینترنت، تلفن، TV و تجهیزات ایمنی بر روی سکوهای نفتی، کشتی های سنگین و سبک پیش قدم است.

خدمات خشکی این شرکت شامل ساخت و ساز،معماری داخلی و بیرونی، کلیه خدمات تاسیساتی، برق،مکانیک،الکترونیک، هوشمند سازی صنعتی،کشاورزی،ساختمانی، خدمات انفورماتیک IT و بسیاری از خدمات فنی و تخصصی دیگر است.

تامین روغن صنعتی با بهترین برند و کمترین قیمت

استعلام قیمت در شرکت فنی مهندسی آقای کار

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا در واتساپ پیام دهید یا در ساعات اداری تماس بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *