ساخت مجتمع های اداری و تجاری صفر تا 100 با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار

ساخت مجتمع های اداری و تجاری صفر تا 100 با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار


ساخت مجتمع های اداری و تجاری صفر تا 100

ساخت مجتمع های اداری و تجاری صفر تا 100 را ثبت کنید و زیر 1 ساعت پیش فاکتور دریافت کنید متخصصان ما بلافاصله بعد از تایید پیش فاکتور، برای بازدید و طراحی به محل اعزام می‌گردند.

بعد از عقد قرارداد، در سریعترین زمان برای شروع پروژه در محل شما حاضر می‌شوند.(ثبت درخواست)

ساخت مجتمع های اداری و تجاری صفر تا 100

در شرکت فنی و مهندسی آقای کار، پتانسیل هر پروژه طراحی مجتمع تجاری را در نحوه اجرا بررسی می کنیم تا در نهایت بتوانیم معماری مناسبی از چیدمان کلی فضا، نمای ساختمان و چیدمان اماکن تجاری مدلی که مطمئنا هم از سوی سرمایه گذاران و هم از سوی مشتریان جدی گرفته خواهد شد.

مجتمع های تجاری عناصر کلیدی ساختار شهری دنیای مدرن هستند این سازه های شهری به عنوان مراکز خرید چند منظوره طراحی شده اند تا بتوانند حجم قابل توجهی از بازار تجاری هر مجموعه را در خود جای دهند یک مجتمع خرید چیزی بیش از چند واحد فروشگاهی یا فضایی متنوع برای فروش محصولات خاص است.

چنین فضایی می تواند یک گردهمایی فرهنگی و اجتماعی به فضایی پویا در مبادلات اقتصادی و چرخه اقتصادی مناطق شهری باشد، ساخت مجتمع های تجاری در مناطق شهری رایج است اما این ساختمان های تجاری روش های طراحی خاص خود را دارند.

تاریخچه طراحی و ساخت مجتمع تجاری

طراحی و ساخت یک مجتمع تجاری قبل از اینکه منشأ هنر معماری باشد، کاملاً متاثر از نیاز مصرف کنندگان و حتی واحدهای تجاری فضا است در ابتدای پروژه های طراحی مجتمع های تجاری اطلاعات روشنی از نوع کاربری واحدهای تجاری مجتمع وجود ندارد.

در مرحله مقدماتی طراحی ساختار کسب و کار، هنوز صاحبان اصلی و نوع فروشگاه ها را نمی شناسیم اما زمانی که دید خوبی از پتانسیل تجاری مجموعه داشته باشید، به راحتی می توانید فضای کسب و کار آتی مجموعه را پیش بینی کنید و الگوهای مناسب طراحی و ساخت پاساژ را بر اساس این مشاغل اتخاذ کنید.

ساخت مجتمع های اداری و تجاری

کارشناسان گروه شرکت فنی و مهندسی آقای کار فرآیند طراحی و ساخت مجتمع خرده فروشی را در چهار مرحله اساسی برنامه ریزی می کنند گذراندن این چهار مرحله به صورت اصولی و گام به گام تضمین کننده موفقیت کسب و کار در آینده نزدیک است، این مراحل مجموعه ای از تعاریف و دستورالعمل هایی است که ما را به اهداف طراحی و ساخت پاساژ یا مرکز خرید نزدیک می کند.

در هر صورت، هر فضای تجاری به گونه ای طراحی می شود که نوع خاصی از کالا را ارائه دهد و همه بر جذب مشتریان خاص از اقشار مختلف جامعه تمرکز خواهند کرد به طور معمول، معماری ساختمان سنگ بنای تجارت در مراحل طراحی مجتمع خرید است.

آیا تا به حال به نحوه طراحی مجتمع های اداری، تجاری یا ترکیبی فکر کرده اید؟

در طراحی فضاهای اداری این مجموعه ها، توجه و اهمیت داده شده به نور طبیعی و بهره مندی کل مجموعه اداری از آن، بخشی از الزامات طراحی است دلیل اهمیت این سوال این است که کارکنان برای مدت طولانی از فضاها استفاده می کنند از سوی دیگر، طراحی این مجموعه ها برای وضعیت بهتر و پربارتر بهتر است به صورت تعاملی انجام شود تا کارمندان بتوانند در این فضاها صحبت کنند استفاده مناسب از مبلمان و دیوارهای شفاف می تواند گزینه مناسبی برای طراحی داخلی این مجموعه ها باشد.

اهمیت نور طبیعی  در طراحی فضاهای اداری

همانطور که گفته شد موضوع نور طبیعی در طراحی فضاهای اداری بسیار مهم است از این رو محققان مقالات زیادی در این باره نوشته اند در طراحی چنین فضاهایی معمولاً استفاده از نماهای دو پوسته توصیه می شود و همچنین استفاده از پنل های تابشی متناسب با فضا که می توانند به صورت کنترل شده وارد فضا شوند.

با توجه به اینکه کارمندان با سیستم های کامپیوتری کار می کنند، توجه به تابش نور بسیار مهم است شاید بتوان با توجه به پنجره های ارسی در معماری ایرانی و همچنین رادیاتورهایی که استفاده می کنند، به طرح های جالبی دست یافت مدرن کردن این ایده ها با معماری مدرن می تواند برخی از مسائل نورپردازی را برطرف کند.

در ادامه به چهار مرحله مدل طراحی و ساخت مجتمع تجاری اشاره می کنیم.

مرحله اول؛ مدل تعریف بازار

بسیاری از مراکز خرید فضاهای بیهوده هستند فضاهایی که به دلیل بی تفاوتی مردم نمی توانند درآمد تجاری خوبی داشته باشند دلایل چنین شکست هایی بسیار زیاد است اما یکی از مهم ترین دلایل قطعا بی نظمی در طراحی فضاهای ساختمان تجاری است به نحوی که وقتی معمار تعریف بازار هدف اشتباه باشد، نمی تواند چیدمان درستی از طراحی فضاهای تجاری مجموعه را ترتیب دهد.

صنعت خرید فضا بسیار رقابتی است معامله گران و فروشندگان در مرکز این روند رقابتی قرار دارند آنها همیشه در تلاش برای دستیابی به یک محیط فروش بهتر هستند در آن سوی میدان، خریداران نیز نقش دارند خریداران مهره مهمی در صنعت خرید هستند و به شدت به دنبال یک محیط خرید جذاب، ساده، راحت و البته زیبا هستند.

اما فراتر از همه این نکات، خریداران به دنبال یافتن بازارهای جذاب و تعاملی هستند تفاوت بین یک مجتمع تجاری موفق و یک مجتمع تجاری ناموفق در این نکته نهفته است زیرا یک مجتمع تجاری موفق، ارتباط موثر و تعاملی با خریداران ایجاد می کند داستانی که در مدل های تعریف بازار خلاصه می شود.

ضوابط ساخت مجتمع تجاری

مسائل متعددی در طراحی و ساخت یک مجتمع تجاری در ایجاد بازار نقش دارد چگونگی استراتژی ساخت و اجرای مجتمع، متراژ طبقات، تعداد طبقات، متراژ واحدهای تجاری، الگوی چیدمان واحدهای تجاری، وجود واحدهای فروشگاهی شکل، معماری ساختمان، طراحی نمای ساختمان، و غیره همگی در ایجاد بازار موثر هستند.

معماری که نتواند مجموعه را به یک بازار پویا تبدیل کند، نمی تواند انتظارات تجاری صاحبان آن را برآورده کند در خدمات ساخت و ساز مجتمع های تجاری به این فکر می کنیم که چگونه بازار ایجاد کنیم برای این منظور، چند معیار کلیدی را در نظر خواهیم گرفت.

  1. تحلیل توان اقتصادی منطقه
  2. بررسی بازارهای رقیب در منطقه
  3. بازخورد ساکنان محلی را بررسی کنید
  4. قدرت مالی مصرف کنندگان، مصرف آنها و همچنین نیازهای آنها را تجزیه و تحلیل کنید.
  5. بررسی موقعیت مجتمع و پتانسیل ایجاد و تثبیت بازار

مرحله دوم؛ طراحی چیدمان و نحوه ترکیب واحدهای تجاری

زمانی که مراحل ارزیابی اولیه به پایان رسید و توانستیم چشم انداز خوبی از فرصت های تجاری در منطقه داشته باشیم، می توانیم به مرحله دوم یعنی توسعه فیزیکی مجتمع تجاری به شکل حرفه ای بهتر و کارآمدتری برویم.

در این مرحله با شاخص های متعددی مواجه هستیم بهره وری واحدهای تجاری شاخص اصلی برای ارزیابی مراحل ساخت یک پروژه است در این راستا به پتانسیل فروش هر واحد تجاری، قیمت هر متر مربع واحد تجاری و در نهایت محدودیت ظرفیت بازگشت سرمایه در ساخت مجتمع تجاری خواهیم پرداخت هدف از طراحی چیدمان واحدها دستیابی به بهترین الگو است تا بتوانیم آنها را به حداکثر ارزش افزوده نزدیک کنیم.

ساخت مجتمع های اداری و تجاری

در یک مجتمع تجاری بزرگ با انواع فضاها و واحدهای تجاری و فروشگاهی مواجه هستیم هر مجتمع تجاری ترکیبی از واحدهای تفریحی در کنار واحدهای تجاری است گاهی اوقات واحد سرگرمی به تنهایی مقصد اصلی است و هر از چند گاهی خرید واحدهای تجاری و فروشگاهی را پیش می برد، گاهی حضور انبوه مردم در یک فضای کاملا تجاری باعث جذب آنها به واحدهای تفریحی می شود.

ما باید این الگوها را در طراحی و چیدمان واحدهای تجاری پیچیده پیش بینی کنیم مجموعه پتانسیل داشتن چه نوع فضای نفوذی را دارد؟ آیا یک واحد سرگرمی قدرتمند می تواند پتانسیل تجاری واحدهای فروشگاهی را افزایش دهد و اگر چنین است، این فضای تفریحی چگونه و در کجای مجتمع تجاری باید قرار گیرد؟

الزامات فضاهای تجاری پیچیده

مردم در داخل مراکز خرید حضور دارند و پس از مدتی پرسه زدن در مغازه ها خسته می شوند وجود فضاهایی مانند سینما، رستوران، فست فود، فضای بازی کودکان و …. آنها را تشویق می کند که زمان بیشتری را در مجتمع بگذرانند. در این میان، برنامه ریزی برای نحوه قرار دادن فروشگاه هایی مانند پوشاک، جواهرات، لوازم خانگی و حتی آثار هنری در کنار فضاهای تفریحی بسیار مهم است.

این جانمایی مدل های مختلفی دارد در برخی مجموعه ها به دنبال ایجاد فضایی مستقل از واحدهای تجاری و تفریحی هستیم و در برخی از آنها حضور خود را موثرتر می دانیم همه اینها به موقعیت واحدهای تجاری و تفریحی، ساختار جمعیت، میزان تقاضا، حتی پتانسیل فرهنگی و همچنین نوع واحدهای تجاری و نوع فضاهای تفریحی مجموعه بستگی دارد با تمام این جزئیات، دستورالعمل های زیر برای مرحله دوم مرتبط هستند.

  1. جانمایی مناسب فضاهای فروشگاهی در مجاورت فضاهای تفریحی و رفاهی
  2. مسیر حرکت افراد را به گونه ای طراحی کنید که در فضای مجتمع تجاری تا حد امکان بهینه باشند
  3. ایجاد یک پلتفرم یکپارچه از تمامی فضاهای مجتمع تجاری به گونه ای که مشتریان در هیچ فضایی از مجموعه دوگانگی را تجربه نکنند.
  4. یک استراتژی برای طراحی فعالیت های هیجان انگیز و متقاعد کننده ایجاد کنید
ساخت مجتمع های اداری و تجاری
ساخت مجتمع های اداری و تجاری

مرحله سوم؛ توسعه چشم انداز اقتصادی پروژه

ساخت یک مجتمع تجاری به طراحی واحدها و تکمیل مدل معماری نحوه ساماندهی واحدهای تجاری و تفریحی ختم نمی شود زیرا اکنون زمان آن است که یک چشم انداز اقتصادی از فعالیت های تجاری یکپارچه داشته باشیم برای طراحی یک مجتمع خرید به اطلاعات مفیدی مانند ساختار جمعیتی منطقه، سطح درآمد ساکنان منطقه و همچنین نیازها و رقبای منطقه نیاز داریم.

اما این اطلاعات برای شروع طراحی پروژه مناسب است در آینده باید مسیر اقتصادی مجموعه ادامه یابد و هر روز بر ظرفیت های آن افزوده شود بنابراین نیاز به اطلاعات تکمیلی مانند شناخت سلیقه، حجم درخواست ها و حتی عادات خرید مشتریان داریم. زمانی که سلیقه و عادات خرید مردم منطقه را بشناسید، بهتر می توانید در مورد حضور واحدهای تجاری تصمیم بگیرید در نهایت به صورت حرفه ای تر می توانید فضای مجتمع تجاری را برای فعالیت این گونه واحدها طراحی کنید.

طراحی تجاری ممکن است برای یک فروشگاه در یک مکان خاص مناسب باشد اما همین طرح در جای دیگر ممکن است برای این فروشگاه با همان سبک تجاری مناسب نباشد وقتی بتوانید چشم انداز اقتصادی خوبی از فعالیت مجموعه داشته باشید، می توانید برای مدت طولانی در نظر مردم منطقه تاثیرگذار باشید و آنها را جذب کنید.

استراتژی ساخت مجتمع تجاری

تدوین استراتژی های اقتصادی برای ساخت یک مجتمع تجاری آسان نیست گاهی اوقات حضور ناهمگون یک واحد تجاری در یک مجتمع باعث می شود که مورد استقبال همگان قرار نگیرد در طراحی و ساخت پاساژ به این مسائل پرداخته شده است موضوعاتی مانند:

  1. چگونه می توان مجموعه را طوری طراحی کرد که فروشگاه ها و مغازه ها را در کنار یکدیگر ترکیب کند
  2. نحوه استفاده از امکانات و ویژگی های جذاب داخل مجموعه.
  3. چگونه می توانیم از الگوی جمعیتی منطقه برای جذب حداکثری بازدیدکنندگان به استراحتگاه استفاده کنیم.

دیدگاه اقتصادی به معنای حضور مستمر مشتریان در فضای مجتمع خرید است مثلا مجتمعی را تصور کنید که در وسط شهر و فضایی شلوغ افتتاح شده است اگر این اقامتگاه دارای خدمات پارکینگ مناسب و دسترسی آسان و سریع از پارکینگ به فضای تجاری اقامتگاه نباشد، آیا در درازمدت می تواند افراد را جذب کند؟ واقعاً چه کسانی برای بار دوم از خدمات مجتمع تجاری که جای پارک مناسبی ندارند استفاده می کنند؟

ساخت مجتمع های اداری و تجاری
ساخت مجتمع های اداری و تجاری

مرحله چهارم؛ تدوین و برنامه ریزی مراحل اجرایی ساخت مجتمع تجاری

در مرحله آخر باید پتانسیل سایت برای ساخت مجتمع تجاری را بررسی کنیم در پروژه های کلی، کارفرما مالک زمین است اما در برخی از پروژه ها سرمایه گذار قصد ساخت مجتمع تجاری را دارد و اکنون نیاز به تهیه بستر مناسب دارد در هر دو صورت، طراحی مجتمع خرید باید متناسب با پتانسیل آن باشد در واقع، رعایت الزامات کارفرما بدیهی است اما گاهی نیاز است که فعالیت مجتمع تجاری با توجه به مساحت زمین و همچنین کشش بازار منطقه تدوین شود.

نوع مرکز خرید کاملاً به الگوی طراحی آن بستگی دارد نحوه طراحی و ساخت مجتمع های تجاری در مراکز خرید محله ای با مراکز خرید تفریحی و تجاری و حتی با مراکز خرید منطقه ای کاملا متفاوت است در عین حال، برخی از مراکز خرید برای مصارف نمایشی و مد، خدمات تفریحی و توریستی، واحدهای فروشگاهی مواد غذایی، صنعتی یا هنری و حتی مراکز بزرگ متعدد و شاید یک بازار در نوع خود طراحی شده اند.

قالب طراحی مراکز خرید

هر مدل طراحی مرکز خرید باید بر اساس پتانسیل فضا، میزان زمین در سایت و جذابیت ساکنان محلی ساخته شود هنگام تدوین و برنامه ریزی مراحل اجرایی ساخت مجتمع تجاری به نکات زیر توجه می کنیم.

  1. مطالعه جمعیت و دسترسی آن به فاصله آن از مرکز تجاری
  2. فرم دسترسی به مرکز خرید
  3. ابعاد ساختمان مجتمع تجاری، طراحی و نمای آن تا نحوه نمایش آن
  4. نحوه دسترسی مجتمع به امکاناتی مانند آب، برق و گاز را بررسی کنید تا در صورت نیاز تمهیدات خاصی اندیشیده شود.
  5. بررسی محیط اطراف پروژه، ساختمان های مجاور مجتمع تجاری و…

تمامی این موارد امکان تدوین مدل مراحل اجرای ساخت مجتمع تجاری را فراهم خواهد کرد در نهایت، پس از این نقاط عطف کلیدی، می‌توانیم یک ساختمان کاملاً بازاریافته با واحدهای اقتصادی و فروشگاهی مناسب داشته باشیم.

ساخت مجتمع های اداری و تجاری

چرا شرکت فنی و مهندسی آقای کار

شرکت آقای کار با استخدام نیروی تخصصی فنی و ارائه کلاس های آموزشی، و برگزاری آزمون ها و تست های تخصصی بصورت گزینشی نیروها را انتخاب می کند، در اتمام هر پروژه عملکرد اخلاقی و فنی این نیرو مورد بررسی کارشناس های متخصص ما قرار می‌گیرند تا از سلامت فنی و اخلاقی این نیرو برای پروژه های بدی تایید گردد، ما در تلاش هستیم که شما عزیزان با خیال آسوده امور فنی و مهندسی از مشاوره، طراحی، ساخت، تولید، نصب و تعمیرات پروژه های فنی را واگذار نمایید، همچنین این شرکت با پشتیبانی 24 ساعته و گارانتی خدمات فنی خود از عملکرد نیروها و تجهیزات مورد استفاده در پروژه،  شما را از سلامت و حرفه ای بودن کار اطمینان می‌دهد.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار

اولین و بزرگترین شرکتی است که آماده ارائه خدمات فنی را با نیروهای متخصص و مجرب بصورت تخصصی در آسمان، دریا و خشکی را به مشتریان عزیز می‌باشد، بخشی از این خدمات شامل ارائه اینترنت به هواپیماها و نصب ترکینگ ها به هواپیماهای سبک (کنترل مسیرهای پرواز) و بالگردها می‌باشد، همچنین با هوشمند سازی و ارائه اینترنت، تلفن، TV و تجهیزات ایمنی بر روی سکوهای نفتی، کشتی های سنگین و سبک پیش قدم است.

خدمات خشکی این شرکت شامل ساخت و ساز،معماری داخلی و بیرونی، کلیه خدمات تاسیساتی، برق،مکانیک،الکترونیک، هوشمند سازی صنعتی،کشاورزی،ساختمانی، خدمات انفورماتیک IT و بسیاری از خدمات فنی و تخصصی دیگر است.

ساخت مجتمع های اداری و تجاری

استعلام قیمت در شرکت فنی مهندسی آقای کار

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا در واتساپ پیام دهید یا در ساعات اداری تماس بگیرید.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *