ساخت سکوی گازی صفر تا 100 بصورت تخصصی با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار

ساخت سکوی گازی صفر تا 100 بصورت تخصصی با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار


ساخت سکوی گازی صفر تا 100 بصورت تخصصی

ساخت سکوی گازی صفر تا 100 بصورت تخصصی را ثبت کنید و زیر 1 ساعت پیش فاکتور دریافت کنید متخصصان ما بلافاصله بعد از تایید پیش فاکتور، برای بازدید و طراحی به محل اعزام می‌گردند و بعد از عقد قرارداد، در سریعترین زمان برای شروع پروژه در محل شما حاضر می‌شوند.(ثبت درخواست)

ساخت سکوی گازی

ایران با دارا بودن ذخایر نفت و گاز طبیعی در منطقه ای قرار دارد که بیش از 50 درصد از منابع انرژی جهان را در اختیار دارد. جایگاه ایران در جغرافیای سیاسی انرژی جهان به گونه ای است که نه مصرف کنندگان عمده و نه دولتمردان نمی توانند آن را نادیده بگیرند و به همین دلیل حفظ سهمیه تولید نفت ایران در اوپک و توسعه منابع گاز طبیعی بخشی از سیاست های راهبردی کشور است.

قیمت ارزان، دسترسی آسان، عدم مشکل حمل و نقل، احتراق کامل، کاهش آلودگی های زیست محیطی از جمله مزایا و دلایل استفاده از گاز طبیعی به عنوان سوخت حرارتی است که تنها بخشی از موارد مختلف کارایی این ماده گرانبها است ارزش افزوده بسیار زیاد و قابلیت تبدیل آن به هزاران کالای با ارزش اقتصادی در صنعت و پتروشیمی پدیدار شد، به طوری که زمانی که علم ساخت سکوهای گازی برای استخراج از این ذخایر انجام شد، بیش از هر زمان دیگری احساس شد، کارشناسان ایرانی دست به کار شدند.

زانوهای خود را برای رسیدن به استقلال و خودکفایی کشور در ساخت سکوهای مختلف گازی بدون نیاز به کشورهای غربی و تنها با تکیه بر اعتماد به خود و دانش یاری دهند.

ساخت سکوی گازی

شرکت فنی و مهندسی آقای کار با هدف دستیابی به استقلال فنی صنعتی در چارچوب منافع عمومی و ملی در زمینه اجرای پروژه های مختلف فنی و مهندسی در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و سایر بخش ها و بر اساس پایبندی به ارزش های رقابت سالم در ارائه خدمات فعالیت می نماید.

این شرکت به عنوان یک شرکت پیشرو با بکارگیری مجرب ترین کادر فنی سازماندهی شده است تا پروژه های توسعه میادین نفت و گاز و سایر پروژه های صنعتی را با حداقل امکانات از جمله روش های طراحی کامپیوتری انجام دهد.

کلیه امکان سنجی پروژه، مدیریت پروژه، تدارکات و خدمات مهندسی، تامین تجهیزات، نظارت کارگاهی، مدیریت قرارداد و راه اندازی پروژه را  شرکت فنی و مهندسی آقای کار ارائه می دهد. این شرکت با تکیه بر کادر فنی متخصص قادر به اجرای کلیه پروژه ها از ابتدا تا انتها و همچنین نوسازی و تعمیر و یا هرگونه خدمات تحقیقاتی و فنی در زمینه های نفت، گاز و پتروشیمی می باشد.

ما در قسمت ساخت سکوی نفتی توضیحات جامع و کاملی در زمینه ساخت سکوی نفتی به شما عزیزان داده ایم که ساخت سکوی نفتی و سکوی گازی شباهت زیادی به هم دارند بنابراین سعی نمودیم در اینجا در خصوص اصول طراحی انواع سکوهای گازی به شما عزیزان اطلاعاتی را بدهیم.

اصول طراحی انواع سکوهای گازی

سکوهای گازی سازه های بزرگ با تجهیزات حفاری برای اکتشاف، استخراج، ذخیره سازی و فرآوری نفت خام و گاز طبیعی از بستر سنگی دریا هستند آنها معمولا در صنعت نفت استفاده می شوند، اما همچنین در پخش، چراغ های ناوبری، نظارت رادار، عملیات فضایی، تحقیقات اقیانوس شناسی و غیره استفاده می شوند.

اگرچه اکثر دکل های دریایی مجهز به دستگاه هایی برای سازگاری بیشتر با محیط خود هستند، اما رایج ترین آنها برای فعالیت های زیر آب استفاده می شود.

آنها همچنین می توانند در دریاچه ها و آب های ساحلی استفاده شوند اولین قدم در طراحی سکوی دریایی، داشتن طراحی دقیق این اثر با توجه به نیازهای عملکردی، محدودیت های محیطی و روش ساخت آن است بنابراین با توجه به جنبه های زیست محیطی و جغرافیایی و همچنین روش ساخت آنها، عوامل غیرعادی متعددی از جمله بارهای محیطی، مراحل ساخت، جنبه های اقتصادی، روش ساخت، تاریخ و محل نصب باید در طراحی سکوهای دریایی در نظر گرفته شود.

ساخت سکوی گازی

انواع سکوهای گازی دریایی

بسته به شرایط، سکوهای دریایی می توانند ثابت یا شناور روی آب باشند به طور کلی دکل های ثابت برای تولید ساخته می شوند و دکل های شناور منحصراً برای عملیات اکتشاف و حفاری استفاده می شوند.

در طول پنج دهه گذشته انواع مختلفی از سکوهای دریایی طراحی و مورد استفاده قرار گرفته است که تنوع این سازه ها ناشی از عوامل متعددی از جمله: فرآیندهای علمی و فنی، عوامل اقتصادی، نیاز به استفاده از مخازن طبیعی عمیق تر و محدودیت های زیست محیطی است.

تفاوت بین سکوهای ثابت و شناور روی آب در نحوه مقابله آنها با اقدامات ثانویه محیطی (مانند باد و امواج) است، همانطور که از نام آنها پیداست، سکوهای ثابت سازه های باستانی هستند این بدان معنی است که اگرچه آنها در آب دریا قرار دارند، تغییر شکل آنها در برابر اعمال ثانویه ضعیف است، بر خلاف سکوهای شناور، سکوهای انعطاف پذیر برای حرکت در برابر نیروهای جانبی طراحی شده اند در نتیجه اثرات این نیروها را کاهش می دهد.

ساخت سکوی گازی

نیروهای جانبی دریایی که در یک منطقه تأثیر می گذارد عبارتند از:

  1. رطوبت نسبی: با افزایش رطوبت نسبی، میزان خوردگی افزایش می یابد به عنوان مثال، رطوبت در آب و هوای دریایی ترینیداد و توباگو بین 80 تا 85 درصد است.
  2. دما: افزایش دمای محیط باعث افزایش سرعت خوردگی می شود در طول روز، حداکثر افزایش دما باعث افزایش رطوبت نسبی و در نتیجه افزایش سرعت و سرعت خوردگی می شود.
  3. سرعت باد: بادهای موسمی بر مناطق دریایی تأثیر می گذارد زیرا این بادها با پاشیدن آب دریا بر روی سکوهای دریایی، رطوبت پر از نمک را به سطح خود می آورند و پس از آن قطرات نمک و پودرهای ریز بر روی سطوح فلزی که در مسیر وزش باد قرار دارند می نشینند در نتیجه، خوردگی شدید بر روی سطوحی که در معرض بادهای غالب هستند، رخ می دهد در حالی که در مناطق حفاظت شده و پشت به باد، خوردگی کمتر یا بدون خوردگی است.
  4. شوری: یکی از عوامل مهم در خوردگی سازه های فلزی در مناطق دریایی، کلرید آب دریا می باشد، میزان کلرید آب دریا به طور کلی بین 3.7% تا 3.9% است، هر چه شوری بیشتر باشد، یون های کلرید سریعتر به داخل سطح فلزی سکوی دریایی نفوذ می کنند.
ساخت سکوی گازی
ساخت سکوی گازی

خطر تهدید برای سکوهای گازی دریایی

در گذشته از چوب برای ساخت سازه های دریایی استفاده می شد، اما این سازه های چوبی به دلیل عدم استحکام و استحکام نامناسب بودند با گذشت زمان و پیشرفت صنعت، مواد قوی تری مانند بتن و فولاد برای ساخت سازه های دریایی استفاده شد.

با این حال، سکوهای دریایی عموماً در معرض خطرات و حوادثی هستند که باعث فرسایش و فروپاشی آنها می شود بنابراین بررسی و شناخت عوامل موثر در شکست و فروپاشی سکوهای دریایی بسیار مهم است از خطراتی که استحکام و ایمنی سکوهای دریایی را تهدید می کند، می توان به سه گروه ریسک ناشی از ایمنی پایین سکو، خطرات ناشی از حوادث غیرمترقبه و خطرات ناشی از خطا در طراحی و ساخت سکو اشاره کرد.

ساخت سکوی گازی
ساخت سکوی گازی

ریسک مربوط به امنیت ضعیف پلت فرم سکوی گازی دریایی

این نوع ریسک به دلیل عدم رعایت استانداردها و الزامات ایمنی به وجود می آید و باعث می شود که ظرفیت مقاومتی سکو در برابر نیروهای وارد بر آن کمتر از حد انتظار باشد.

خطر حوادث غیر منتظره

حوادث غیرمترقبه مانند طوفان شدید، آتش سوزی، انفجار، سقوط اجسام سنگین بر روی قطعات دکل، برخورد کشتی ها با دکل ها و یا سقوط هلیکوپتر بر روی آنها که خسارات مالی و جانی جبران ناپذیری به سکوهای دریایی وارد می کند.

خطر ناشی از اشتباهات در طراحی و ساخت سکوی گازی

معمولاً خطاهای جدی انسانی و سازمانی در حین طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی پلت فرم منجر به آسیب های زیادی می شود این خطاها شامل خطاهای طراحی، خطاهای ساخت و خطاهای عملیاتی است.

عامل تشدید کننده خرابی سکوهای گازی

به گفته بخش ریسک، علت خرابی سکوهای گازی را می توان دو عامل کاهش استحکام سکو و افزایش نیروهای وارد بر آن دانست.

1.کاهش مقاومت سکوهای گازی دریایی: به طور کلی عواملی مانند محاسبات نادرست و استفاده از مواد بی کیفیت در مراحل طراحی و ساخت سکو باعث کاهش مقاومت آن می شود. علاوه بر این از عوامل مهم دیگر در کاهش استحکام سکو می توان به فرسایش، خوردگی، نشست بستر و شرایط محیطی و اقلیمی اشاره کرد.

2.افزایش نیرو بر روی سکوهای دریایی: نیروهایی مانند نیروهای محیط زیست، نیروهای عملیاتی و نیروهای ناشی از حوادث بر سکوهای دریایی فشار وارد می کنند اگر فشار ناشی از این نیروها از ظرفیت باربری سکو بیشتر شود، باعث از کار افتادن و فروریختن آن می شود در ادامه انواع نیروهای هر گروه مشخص شده است.

3.نیروهای محیطی: نیروهای محیطی شامل نیروی ناشی از افزایش ارتفاع موج، افزایش سرعت جریان آب، رشد گیاهان روی سکو، وقوع پدیده گرداب، زلزله و تغییرات آب و هوایی می باشد با شروع ناگهانی این تغییرات، این پلتفرم هم در سطح جهانی و هم در سطح منطقه آسیب می بیند.

4.Task Force: این نیروها زمانی ایجاد می شوند که تجهیزات و پرسنل روی سکو بیش از حد مجاز باشد افزودن تجهیزات و پرسنل در صورت عدم رعایت استانداردهای ایمنی خسارت جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت.

5.نیروهای ناشی از حوادث: این نیروها در اثر حوادث طبیعی و غیر طبیعی ایجاد می شوند مثلا فشار ناشی از برخورد کشتی با سکو یا فشار ناشی از برخورد توده های یخ با سکو علاوه بر این، نیروی ناشی از انفجار، طوفان و زلزله می تواند از ظرفیت مقاومت سکو فراتر رفته و باعث از کار افتادن آن شود.

نکات مهم در مقاوم سازی سکوهای گازی دریایی

به منظور تعیین نیاز دکل به نوسازی، دکل های دریایی طبق مقررات و طی مراحل زیر ارزیابی می شوند:

  1. یک سکوی دریایی را انتخاب کنید
  2. رتبه بندی پلتفرم ها
  3. وضعیت را ارزیابی کنید
  4. بررسی طراحی پایه
  5. بررسی تحلیل
  6. ملاحظات استایل

اگر پلتفرم استانداردهای امنیتی ارزیابی را برآورده نکند و به اندازه کافی آسیب نبیند تا استفاده از آن متوقف شود، ارتقاء انجام می شود مقاوم سازی سکوهای دریایی شامل چهار جزء است:

  1. استحکام و مقاومت تمام قسمت های سکو را افزایش دهید
  2. افزایش استحکام پایه ها، ستون ها و شمع ها برای تحمل نیروهای بیشتر
  3. افزایش ظرفیت مقاومت سکو در برابر عملیات زمینی و نیروهای جانبی ناشی از تغییرات آب و هوایی
  4. افزایش ظرفیت سکو برای پشتیبانی از سازه های سنگین

ساخت سکوی گازی

با استفاده از روش‌های متعددی مانند کاهش وزن، افزایش سختی و استحکام، تغییر کاربری، رفع بی‌نظمی‌ها، می‌توان استحکام دکل‌ها و محفظه‌های دریایی فوق‌الذکر را افزایش داد همچنین در شرایط لازم برای تقویت سکوها، می توان قطعات آن را با افزودن قطعات اضافی جایگزین یا تقویت کرد اگرچه این روش باعث عدم تقارن در پلت فرم می شود و بسیار سخت و پرهزینه است سیستم اتلاف انرژی یکی دیگر از روش های تقویت و تقویت است.

در این روش از سیستم های مختلفی مانند دمپرهای ویسکوز، دمپرهای اصطکاکی و دمپرهای ویسکوالاستیک استفاده می شود، روش استفاده از سیستم های اتلاف انرژی یکی از مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین روش ها برای نوسازی سکوهای دریایی است زیرا این روش با صرف هزینه کمتر مشکلات ساختاری مانند عدم تقارن در پلت فرم را ایجاد نمی کند.

هدف از مقاوم سازی افزایش طول عمر سکوهای کار و همچنین افزایش ظرفیت مقاومتی سکوها در برابر نیروهای وارد بر آنها می باشد علاوه بر این با تقویت سکو و بهبود ساختار آن می توان مشکلات و نواقصی را که در زمان بهره برداری اولیه سکو وجود داشت برطرف کرد در نهایت قدرت سکو در برابر نیروهای ناشی از اضافه شدن تجهیزات و پرسنل بر روی پل افزایش می یابد و همچنین می توان با ارتقاء سکو، استفاده از آن را اصلاح کرد.

ساخت سکوی گازی

سکوهای گازی دریایی از جمله سازه های بزرگی هستند که در مناطق دریایی به منظور اکتشاف و استخراج مواد نفتی و سایر عملیات صنعتی ساخته می شوند بسته به شرایط محیطی و کاربری، سکوهای دریایی به دو گروه ثابت و شناور تقسیم می شوند.

عوامل موثر در افزایش خوردگی سکو عبارتند از: رطوبت نسبی، دما، سرعت باد و شوری، علاوه بر این، سکوهای دریایی در معرض خطراتی هستند که باعث فرسایش و فروپاشی آنها می شود، این خطرات شامل خطرات ناشی از ایمنی ضعیف دکل، خطرات ناشی از حوادث پیش بینی نشده و خطرات ناشی از اشتباهات در طراحی و ساخت دکل می شود.

همچنین عوامل شکست موثر سکوهای دریایی را می توان کاهش استحکام سکو و افزایش نیروهای وارد بر آن دانست قبل از شروع مقاوم سازی باید سکو را با توجه به شرایط و استانداردها ارزیابی کرد تا نیاز به مقاوم سازی تشخیص داده شود و سپس با توجه به نتایج به دست آمده سکو را تقویت و تعمیر کرد.

چرا شرکت فنی و مهندسی آقای کار

شرکت آقای کار با استخدام نیروی تخصصی فنی و ارائه کلاس های آموزشی، و برگزاری آزمون ها و تست های تخصصی بصورت گزینشی نیروها را انتخاب می کند و در اتمام هر پروژه عملکرد اخلاقی و فنی این نیرو مورد بررسی کارشناس های متخصص ما قرار می‌گیرند تا از سلامت فنی و اخلاقی این نیرو برای پروژه های بدی تایید گردد.

ما در تلاش هستیم که شما عزیزان با خیال آسوده امور فنی و مهندسی از مشاوره، طراحی، ساخت، تولید، نصب و تعمیرات پروژه های فنی را واگذار نمایید و همچنین این شرکت با پشتیبانی 24 ساعته و گارانتی خدمات فنی خود از عملکرد نیروها و تجهیزات مورد استفاده در پروژه،  شما را از سلامت و حرفه ای بودن کار اطمینان می‌دهد.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار

اولین و بزرگترین شرکتی است که آماده ارائه خدمات فنی را با نیروهای متخصص و مجرب بصورت تخصصی در آسمان، دریا و خشکی را به مشتریان عزیز می‌باشد و بخشی از این خدمات شامل ارائه اینترنت به هواپیماها و نصب ترکینگ ها به هواپیماهای سبک (کنترل مسیرهای پرواز) و بالگردها می‌باشد.

همچنین با هوشمند سازی و ارائه اینترنت، تلفن، TV و تجهیزات ایمنی بر روی سکوهای نفتی، کشتی های سنگین و سبک پیش قدم است.

خدمات خشکی این شرکت شامل ساخت و ساز،معماری داخلی و بیرونی، کلیه خدمات تاسیساتی، برق،مکانیک،الکترونیک، هوشمند سازی صنعتی،کشاورزی،ساختمانی، خدمات انفورماتیک IT و بسیاری از خدمات فنی و تخصصی دیگر است.

ساخت سکوی گازی صفر تا 100 بصورت تخصصی

استعلام قیمت در شرکت فنی مهندسی آقای کار

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا در واتساپ پیام دهید یا در ساعات اداری تماس بگیرید

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *