ساخت سکوی نفتی صفر تا 100 بصورت تخصصی با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار

ساخت سکوی نفتی صفر تا 100 بصورت تخصصی با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار


ساخت سکوی نفتی صفر تا 100 بصورت تخصصی

ساخت سکوی نفتی صفر تا 100 بصورت تخصصی را ثبت کنید و زیر 1 ساعت پیش فاکتور دریافت کنید متخصصان ما بلافاصله بعد از تایید پیش فاکتور، برای بازدید و طراحی به محل اعزام می‌گردند و بعد از عقد قرارداد، در سریعترین زمان برای شروع پروژه در محل شما حاضر می‌شوند.(ثبت درخواست)

ساخت سکوی نفتی

شرکت فنی و مهندسی آقای کار با هدف دستیابی به استقلال فنی صنعتی در چارچوب منافع عمومی و ملی در زمینه اجرای پروژه های مختلف فنی و مهندسی در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و سایر بخش ها و بر اساس پایبندی به ارزش های رقابت سالم در ارائه خدمات فعالیت می نماید.

این شرکت به عنوان یک شرکت پیشرو با بکارگیری مجرب ترین کادر فنی سازماندهی شده است تا پروژه های توسعه میادین نفت و گاز و سایر پروژه های صنعتی را با حداقل امکانات از جمله روش های طراحی کامپیوتری انجام دهد.

کلیه امکان سنجی پروژه، مدیریت پروژه، تدارکات و خدمات مهندسی، تامین تجهیزات، نظارت کارگاهی، مدیریت قرارداد و راه اندازی پروژه را  شرکت فنی و مهندسی آقای کار ارائه می دهد. این شرکت با تکیه بر کادر فنی متخصص قادر به اجرای کلیه پروژه ها از ابتدا تا انتها و همچنین نوسازی و تعمیر و یا هرگونه خدمات تحقیقاتی و فنی در زمینه های نفت، گاز و پتروشیمی می باشد.

ساخت سکوی نفتی
ساخت سکوی نفتی

سکوهای نفتی

نوعی سازه است که بر روی یا نزدیک چاه های نفت و گاز در خشکی یا دریا نصب می شود و تجهیزات مربوط به استخراج، پالایش و انتقال و همچنین محل اسکان پرسنل ساختمان (روبنا) نیز در آن قرار می گیرد و بسته به نوع استفاده، چهارپایه یا سه پایه ساخته شده است.

طراحی، ساخت و نصب سکوهای نفتی

سازه های دریایی با کاربردهای فراوان در سراسر جهان در اعماق و محیط های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند در اینجا با توجه به جنبه های مختلف این سازه ها از جمله انتخاب تجهیزات، نوع دکل ها، روش های حفاری، برنامه ریزی مناسب، طراحی، ساخت، انتقال و نصب مناسب برای فرم های نفتی دکل ها و در نظر گرفتن عمق آب و محیط کار آنها یک نمای کلی از این ساختارهای پیچیده و مهم ارائه می دهد.

ما قوانین حاکم بر انواع سازه های دریایی از ثابت تا شناور را بررسی می کنیم و کاربرد این قوانین را در مورد سکوهای ثابت بررسی می کنیم، هدف کلی ما از ارائه این مقاله ارائه اطلاعات اولیه در مورد مراحل مختلف طراحی، ساخت، مونتاژ، انتقال و نصب این سکوها است.

ساخت سکوی نفتی

برخی از مهمترین کاربردهای سکوهای فراساحلی شامل اکتشاف و تولید نفت، حمل و نقل دریایی، بارگیری و تخلیه کشتی های باری، پشتیبانی از پل ها و آبراه ها است… این امر مشکلات زیادی را برای مهندسان ایجاد می کند.

ساخت سکوی نفتی
ساخت سکوی نفتی

این سازه های فراساحلی باید تقریباً 25 سال یا بیشتر عمر کنند و با شرایط بسیار سخت محیط های دریایی سازگار باشند. برخی از مهم ترین عواملی که در طراحی باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

  1. حداکثر نیرویی که عوامل محیطی مانند طوفان، باد و امواج به سکوها وارد می شود
  2. بار خستگی تولید شده توسط امواج
  3. حرکت کلی سکو

ساخت سکوی نفتی

در برخی موارد، دکل ممکن است به دلیل جریان آب با نیروی قوی بر روی سیستم لنگر خود مواجه شود که ممکن است منجر به تولید گرداب شود، سکوهای نفتی سازه های فولادی یا بتنی غول پیکری هستند که وظیفه اصلی آنها اکتشاف و استخراج نفت و گاز از پوسته زمین است.

ساخت سکوی نفتی
ساخت سکوی نفتی

این سکوها را می توان در دریاهای آزاد، دریاچه ها و خلیج ها، گاهی اوقات کیلومترها از ساحل نصب کرد، جنس آنها بسته به شرایط محیطی و نوع آنها فولاد، بتن یا ترکیبی از هر دو است. دکل های نفتی و گازی عموماً از انواع مختلف فولاد از فولاد معمولی گرفته تا فولاد سنگین ساخته می شوند، اما در انواع قدیمی آن ها شاهد حضور بتن مسلح به عنوان یکی از مواد حیاتی هستیم.

در محدوده سکوهای فولادی بسته به کاربرد و عمق کار انواع مختلفی وجود دارد، این سکوها بسیار سنگین هستند و از بلندترین سازه های ساخت بشر هستند، در این سکوها نفت و گاز با خطوط انتقال نفت یا تانکرها از هم جدا شده و به ساحل منتقل می شوند.

کاربرد سکوهای نفتی

  1. مورد استفاده در چاه های نفت و گاز، در مناطق نفت خیز عسلویه، ماهشهر، بوشهر، بندر امام، دریای خزر.
  2. ساخت سکوهای نفتی
  3. ساخت درب های شناور برای اسکله های خشک و نوسازی حامل های LNG و VLCC
  4. طراحی و ساخت اسکله های شناور و انواع سازه های دریایی
  5. طراحی و ساخت انواع گلگیر و بولارد در ظرفیت های مختلف
  6. طراحی و ساخت شناور
  7. طراحی، ساخت و نصب سیستم انتقال مواد و تجهیزات مربوطه

در واقع، سکو نفتی امکانات لازم را برای راه اندازی تجهیزات لازم برای استخراج و فرآوری نفت فراهم می کند، در مواقعی که نیاز به ذخیره سازی کوتاه مدت نفت استخراج شده باشد از سکو نفتی برای این منظور استفاده می کنند، با توجه به موقعیت جغرافیایی چاه های نفت و تفاوت در نحوه راه اندازی سکوی نفت، انواع مختلفی از سکوهای نفتی طراحی شده است: سکوهای ثابت، سکوهای جزیره ای، سکوهای شناور

ساخت سکوی نفتی

در مواردی که چاه های نفت و گاز نزدیک به هم باشند، سکو نفتی برای دو منظور استفاده می شود، به دلیل وجود مواد شیمیایی در نزدیکی سکوهای نفتی، این تجهیزات عمر طولانی ندارند و در اکثر موارد عمر آنها 30 سال می باشد.

به دلیل ماهیت سنگین سازه های نصب شده بر روی سکوی نفتی، احتمال خرابی آنها زیاد است بنابراین در طراحی آن تا حد امکان باید از ابزار و عناصر مقاوم استفاده کرد.

نمونه هایی از این موارد عبارتند از ورق های آلیاژ مس نیکل، فولاد ضد زنگ، ورق های غیر فلزی مانند پلی اتیلن، ورق های پی وی سی و پوشش بتنی سخت با حفاظت کاتدی، برای ایجاد سکو نفتی، ابتدا از یک سکوی شناور برای حفر چاه نفت استفاده می شود در صورت موفقیت چاه، سکوی دائمی نفت ایجاد می شود.

ساخت سکوی نفتی

تاسیسات و ابزار مورد نیاز برای استخراج نفت پس از طراحی نوع سکو نفتی مستقر می شوند، در برخی موارد ممکن است چندین سکوی نفتی مورد نیاز باشد، از منظر عمق آب و چاه نفت و همچنین موقعیت جغرافیایی ثابت یا شناور بودن آن مشخص می شود، اما به طور کلی، سکوهای نفتی اغلب از نظر زمین شناسی در فلات قاره قرار دارند، جایی که عمق آب کمتر است.

سکو نفتی و انواع آن

سکو نفتی یک سازه شناور بزرگ است که برای استخراج نفت و گاز طبیعی از مخازن زیر آب طراحی شده است، این سکوها علاوه بر تمامی تجهیزات فنی لازم برای استخراج نفت خام، شامل اسکان پرسنل عملیاتی و افرادی است که از آنها مراقبت می کنند، زیرا به دلیل فعالیتی که انجام می دهند، عموماً در معرض تخریب قرار دارند.

از آنجایی که بیشتر آنها در دریای آزاد واقع شده اند، شرایط محیطی آنجا آنها را در برابر حوادثی آسیب پذیر می کند که منجر به تلفات انسانی و نشت نفت و آسیب های زیست محیطی می شود.

انواع مختلفی از سکوها وجود دارد که بر اساس اینکه آیا می توان آنها را در بستر دریا ثابت کرد یا نه و با توجه به عملکرد خاصی که انجام می دهند طبقه بندی می شوند.

طبقه بندی بر اساس عملکرد آنها

  1. سکو های حفاری : دارای تجهیزات حفاری چاه، تزریق نیتروژن به مخزن و عناصر مورد استفاده برای جداسازی گاز و نفت هستند در اینجا تولید ناخالص از چاه دریافت می شود و جداسازی اولیه نفت و گاز انجام می شود.
  2. پلت فرم های تولید
  3. بسترهای ارتباطی
  4. پلت فرم های فشرده سازی
  5. سکوهای ساکن

سکو های ثابت

می توانند معمولی یا مدولار باشند از آنها برای تعمیق، تعمیر یا تکمیل شفت در سازه های ثابت استفاده می شود، چاه های معمولی در چاه های عمیق تر عمل می کنند و دارای سکو هستند.

مدولارها در شفت های کم عمق کار می کنند و از واحدهای مجهز به جرثقیل های خود تشکیل می شوند آنها بر روی پایه های بتنی یا فولادی ساخته شده اند که با انواع دیگر سازه ها مانند آستین های فولادی، مقاطع فولادی لوله ای عمودی یا کیسون های بتنی که امکان ذخیره سوخت را در زیر سطح و زمانی که قرار دارند، در بستر دریا محکم شده اند.

سوراخ ها شناوری ایجاد می کنند، به همین دلیل است که از آنها برای ساختن این سکوها نزدیک به ساحل استفاده می شود و آنها را در جایی که سکو در نهایت لنگر می اندازد، شناور نگه می دارد، آنها دارای یک عرشه با فضایی برای سکو های حفاری، تاسیسات تولید و اتاق خدمه هستند این طراحی باعث می شود تا برای مدت طولانی از آن استفاده شود، سکوهای ثابت برای نصب در اعماق تا حدود 1700 فوت (520 متر) مقرون به صرفه هستند.

سکوهای جزیره ای

این سکوها دارای پایه هایی هستند که می توانند مستقل باشند یا نباشند، آنها در چاه های کم عمق (کمتر از 100 متر عمق) استفاده می شوند در هر دو حالت یک بالشتک از هوا بین آب و بدنه سکو وجود دارد، تفاوت آن در این است که یکی پاها را روی بستر دریا می گذارد و دیگری مستقیماً روی سکو می نشیند.

سکوهای نیمه شناور

سازه هایی هستند که توسط لنگرها بر روی یک سایت ثابت شناور می شوند می توان آنها را جابجا کرد. آنها در گمانه های عمیق تر از 100 متر استفاده می شوند.

امکانات و تجهیزات

بسته به نوع سکو نفتی و انواع آن، ساختار آن متفاوت است، سکوهای ثابت از گاز طبیعی برای تولید برق استفاده می کنند، آنها آب آشامیدنی خود را به لطف نمک زدایی آب دریا و تصفیه فاضلاب تامین می کنند و تهیه غذا به طور کلی با قایق انجام می شود، اکثر سکوهای نفتی دارای یک سکو کمکی برای اسکان کارکنان و کارهای اداری و فنی دیگر مانند پمپاژ نفت یا گاز و مخابرات هستند.

برخی از ماژول ها به رادار و رادیو برای تسهیل ناوبری مجهز هستند، برای محافظت از سکوها، گازهای انفجاری غیرقابل استفاده دائما می سوزند و قایق های آتش نشانی آب را آزاد می کنند تا گرمای احتراق را کاهش دهند و هر سکو از یک تیم غواص تشکیل شده است که تعمیرات لازم را در زیر آب انجام می دهند، لوله ها به طور منظم با عبور مواد جامد از آنها تحت فشار تمیز می شوند.

مهر و موم لاستیکی و مهر و موم تونل

مهر و موم در اصل به معنی آب بندی و درز بندی است که معمولاً از لاستیک ساخته می شود که بین دو سطح تحت فشار آب یا هوا قرار می گیرد، انواع آب بند شامل آب بند لاستیکی و آب بند تونلی است، درزگیر لاستیکی برای دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی و غیر صنعتی و در تونل هایی که در عمق زمین حفر شده اند از آب بند تونل استفاده می شود.

چرا شرکت فنی و مهندسی آقای کار

شرکت آقای کار با استخدام نیروی تخصصی فنی و ارائه کلاس های آموزشی، و برگزاری آزمون ها و تست های تخصصی بصورت گزینشی نیروها را انتخاب می کند و در اتمام هر پروژه عملکرد اخلاقی و فنی این نیرو مورد بررسی کارشناس های متخصص ما قرار می‌گیرند تا از سلامت فنی و اخلاقی این نیرو برای پروژه های بدی تایید گردد.

ما در تلاش هستیم که شما عزیزان با خیال آسوده امور فنی و مهندسی از مشاوره، طراحی، ساخت، تولید، نصب و تعمیرات پروژه های فنی را واگذار نمایید و همچنین این شرکت با پشتیبانی 24 ساعته و گارانتی خدمات فنی خود از عملکرد نیروها و تجهیزات مورد استفاده در پروژه،  شما را از سلامت و حرفه ای بودن کار اطمینان می‌دهد.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار

اولین و بزرگترین شرکتی است که آماده ارائه خدمات فنی را با نیروهای متخصص و مجرب بصورت تخصصی در آسمان، دریا و خشکی را به مشتریان عزیز می‌باشد.

بخشی از این خدمات شامل ارائه اینترنت به هواپیماها و نصب ترکینگ ها به هواپیماهای سبک (کنترل مسیرهای پرواز) و بالگردها می‌باشد و همچنین با هوشمند سازی و ارائه اینترنت، تلفن، TV و تجهیزات ایمنی بر روی سکوهای نفتی، کشتی های سنگین و سبک پیش قدم است.

خدمات خشکی این شرکت شامل ساخت و ساز،معماری داخلی و بیرونی، کلیه خدمات تاسیساتی، برق،مکانیک،الکترونیک، هوشمند سازی صنعتی،کشاورزی،ساختمانی، خدمات انفورماتیک IT و بسیاری از خدمات فنی و تخصصی دیگر است.

ساخت سکوی نفتی صفر تا 100 بصورت تخصصی

استعلام قیمت در شرکت فنی مهندسی آقای کار

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا در واتساپ پیام دهید یا در ساعات اداری تماس بگیرید.

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *