تعمیر کندانسور هوایی با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار

تعمیر کندانسور هوایی با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار


تعمیر کندانسور هوایی

تعمیر کندانسور هوایی را ثبت کنید و زیر 1 ساعت پیش فاکتور دریافت کنید متخصصان ما بلافاصله بعد از تایید پیش فاکتور، برای بازدید و طراحی به محل اعزام می‌گردند و بعد از عقد قرارداد، در سریعترین زمان برای شروع پروژه در محل شما حاضر می‌شوند.(ثبت درخواست)

تعمیر کندانسور هوایی

تاریخچه

تاریخچه کندانسورهای هوایی به دهه 1800 برمی گردد در آن زمان اختراع جدیدی به نام “پمپ هوا” توسط یک مخترع فرانسوی به نام آندره ژاک لوبلان اختراع شد از این دستگاه برای انتقال گازها و سایر مواد فشرده استفاده می شد و همانطور که می دانیم هوا یکی از اصلی ترین مواد فشرده است.

سپس در سال 1844 یک مخترع آلمانی به نام فردریش ویندزور توانست با استفاده از کمپرسور پیستونی دستگاه هوای فشرده را اختراع کند از این دستگاه برای رنگ پاشی، رنگرزی و انجام کارهای مختلف صنعتی استفاده می شد.

در سال 1871، یک مخترع انگلیسی به نام جان هنری هربست، اولین کندانسور هوا خنک را با استفاده از یک پیستون استوانه ای تولید کرد این کندانسور برای تامین هوای فشرده به نیروهای پنوماتیکی استفاده می شد.

در سال های بعد آنها در صنایع مختلف به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفتند و با پیشرفت تکنولوژی، انواع و کاربردهای آنها بهبود یافت. امروزه از آنها در بسیاری از صنایع مانند خودروسازی، الکترونیک، ساخت و ساز و غیره برای انجام کارهای مختلف استفاده می شود.

کارایی

آنها همانند کمپرسورهای هوا عمل می کنند و در واقع بخشی از سیستم هوای فشرده هستند در کندانسور هوا خنک، هوای بیرون از طریق فیلترهای هوا وارد واحد کندانسور می شود و سپس توسط کمپرسور هوا در داخل آن فشرده می شود پس از فشرده سازی، هوا از یک مبدل حرارتی عبور می کند که می تواند به عنوان هوای خنک کننده یا گرمایش هوا عمل کند.

در مبدل حرارتی، هوای فشرده بیشتر گرم می شود و سپس با یکی از دو روش سرد یا گرم می شود:

1.روش خنک سازی: در این روش هوای فشرده از لوله های خنک کننده داخل مبدل حرارتی عبور می کند این لوله ها با آب سرد پر شده و هوای گرم در اثر تماس با آب سرد خنک شده و به عنوان هوای خنک کننده از آن خارج می شود.

2.روش گرمایش: در این روش هوای فشرده از لوله های گرمایش داخل مبدل حرارتی عبور داده می شود این لوله ها با آب گرم پر شده و هوای سرد در تماس با آب گرم گرم شده و به عنوان هوای گرمایشی از آن خارج می شود.

در هر دو روش، هدف نهایی تبدیل هوای فشرده به هوای سرد یا گرم برای استفاده در سیستم پنوماتیکی است.

تعمیر کندانسور هوایی

اجزای تشکیل دهنده

از چندین بخش اصلی تشکیل شده اند که شامل موارد زیر می شود:

1_ کمپرسور: این قسمت از کندانسور برای فشرده سازی و گرم کردن گازهای خنک کننده استفاده می شود.

مبدل حرارتی: این بخش شامل لوله هایی است که برای انتقال حرارت بین هوا و گاز خنک کننده استفاده می شود این مبدل حرارتی می تواند به صورت صفحات فلزی یا آلومینیومی و یا به صورت لوله های فلزی باشد.

2_ مبدل هوای بیرونی: این قسمت از کندانسور برای کشیدن هوای بیرون برای استفاده در فرآیند خنک سازی استفاده می شود.

3_ فن(ها): این قسمت از کندانسور برای جذب هوای بیرون و حرکت آن از طریق مبدل حرارتی استفاده می شود فن ها را می توان در دو طرف مبدل حرارتی (داخلی و خارجی) قرار داد.

4_ صفحه فلزی: این بخش برای حفظ فاصله بین لوله های مبدل حرارتی و جلوگیری از تجمع گرد و غبار در کندانسور عمل می کند.

5_ محفظه: از این قسمت برای محافظت از قسمت های داخلی کندانسور در برابر عوامل جوی و افزایش عمر آن استفاده می شود.

تعمیر کندانسور هوایی

در سال های اخیر استفاده در سیستم های تهویه مطبوع کوچک و متوسط ​​افزایش چشمگیری داشته است شاید مهمترین دلیل این محبوبیت این باشد که این نوع نیاز به نگهداری زیادی ندارند.

آنها به دو دسته تقسیم می شوند:

  1. کندانسور هوایی با جریان طبیعی
  2. کندانسور هوایی با جریان اجباری

آنها با جریان طبیعی هوا در دو نوع صفحه ای و لوله ای یا میله ای و لوله ای تولید می شوند کندانسور میله و لوله از یک لوله مسی یا فولادی مارپیچ تشکیل شده است که تعداد زیادی میله به آن جوش داده می شود تا سرعت انتقال حرارت کندانسور را افزایش دهد.

مبدل های حرارتی وظیفه تبادل حرارت بین دو سیال را بر عهده دارند تا دمای سیال کار به نقطه مورد نظر برسد یکی از انواع مبدل ها است که در سیکل های تبرید، تهویه مطبوع، نیروگاه ها، صنایع پتروشیمی و … کاربرد دارد آنها انواع مختلفی دارند، از جمله کندانسورهای هوایی، تبخیری و آب خنک است.

تعمیر کندانسور هوایی

نوعی مبدل حرارتی است که از طریق آن گرمای سیال کار به سیال خنک کننده منتقل می شود در نتیجه سیال کار معمولا از گاز داغ به مایع تبدیل می شود انتقال گرما از یک ماده گرم به یک ماده سرد به طور خود به خود اتفاق می افتد، اما به طور کلی این فرآیند طولانی و زمان بر است کندانسور کمک می کند تا انتقال حرارت و خنک شدن سیال کار سریعتر اتفاق بیفتد.

سه عمل ترمودینامیکی در کندانسور انجام می شود ابتدا دمای گاز داغ کاهش می یابد، سپس فرآیند تراکم یعنی تبدیل گاز به مایع انجام می شود و در مرحله آخر دمای مایع کاهش می یابد آنها به گونه ای طراحی شده اند که سیال کار از دمای ورودی به دمای معینی کاهش یابد دمای خروجی سیال به عملکرد سیکل بستگی دارد. آنها طرح های مختلفی دارند که از جمله معروف ترین آنها می توان به کندانسورهای هوا یا هوا خنک، کندانسورهای آب خنک، کندانسورهای تبخیری و غیره اشاره کرد.

تعمیر کندانسور هوایی
تعمیر کندانسور هوایی

یکی از پرکاربردترین نوع آنها، کندانسور یا تهویه مطبوع هوایی است همانطور که از نام آن پیداست، محیط خنک کننده این نوع کندانسور هوا است در آنها گازهای داغ وارد لوله های مارپیچی می شوند هوا با استفاده از فن بر روی این لوله ها دمیده می شود برای افزایش سرعت انتقال حرارت از ورقه های نازک عمود بر مسیر لوله ها به نام باله استفاده می شود.

با عبور هوا از لوله ها، گرمای سیال توسط هوا جذب می شود و سیال خنک می شود و در طول مسیر لوله ها تغییر فاز می دهد هوای گرم شده نیز از طرف دیگر به محیط آزاد گردش می کند مواد لوله مورد استفاده معمولا مس و مواد ورق پره آلومینیوم است بدیهی است که دمای هوای ورودی به کندانسور هوایی به شرایط آب و هوایی منطقه بستگی دارد بنابراین یکی دیگر از عناصر مهم در طراحی آنها، شرایط آب و هوایی منطقه است.

تعمیر کندانسور هوایی

در چرخه های مختلف که نیاز به حذف گرما دارند، استفاده از آنها بسیار رایج است از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کندانسور هوایی در تهویه مطبوع

یکی از پرکاربردترین انواع سیستم های تهویه مطبوع چیلرهای تراکمی با هوا خنک می باشند دلیل نامگذاری آنها استفاده از سیکل تبرید تراکمی و کندانسور هوا است این چیلرها کارکرد آسان و هزینه نگهداری پایینی دارند آنها در سیستم های اسپلیت، داکت اسپلیت و همچنین سیستم های VRF استفاده می شوند.

کندانسور هوایی در سیستم های تبرید

بسیاری از سیستم های تبرید از جمله یخچال های متوسط ​​و کوچک، یخچال های صنعتی و خانگی، چیلرهای آبی و … از آنها استفاده می کنند زیرا به دلیل کم هزینه بودن و عملکرد مناسب گزینه ایده آلی به حساب می آیند.

کندانسور هوایی در تبرید صنعتی

در بسیاری از فرآیندهای صنعتی از جمله نیروگاه ها، صنایع پتروشیمی، صنایع شیمیایی و غیره که آب یا سیالات دیگری هستند که برای استفاده مجدد باید تا دمای بالا خنک شوند، کندانسور هوایی گزینه مناسبی برای این کار است.

انواع کندانسور هوایی

بسته به حجم سیال داغ ورودی، مقدار حرارت مورد نیاز برای انتقال، محدودیت فضای نصب و غیره دارای طراحی های متفاوتی هستند انواع آنها را می توان به شرح زیر تقسیم کرد:

کندانسور افقی هوایی

در این نوع کندانسور جهت حرکت گازهای داغ افقی و جهت دمیدن هوا عمودی استفاده میشود.

کندانسور هوایی عمودی

در کندانسورهای عمودی جهت حرکت گازهای داغ عمود بر زمین و جهت دمیدن فن ها افقی است.

کندانسور هوایی V شکل

طراحی این نوع به این صورت است که دو ردیف کندانسور با زاویه 45 درجه به شکل حرف V در کنار یکدیگر قرار می گیرند و فن عمود بر کف با برقراری جریان هوا برای هر دو کندانسور عملیات خنک سازی را انجام می دهد ویژگی خازن های V شکل کاهش تعداد فن های مورد نیاز در ظرفیت های بزرگ است.

تعمیر کندانسور هوایی

در طراحی کندانسورها معمولا مکانی را برای نصب کمپرسور یا پمپ و سایر تجهیزات جانبی در نظر می گیرند البته کندانسورهای هوایی می توانند در صورت نیاز طرح های دیگری نیز داشته باشند.

تعمیر کندانسور هوایی

مزایا

  1. حذف مصرف آب
  2. عمر طولانی به لطف عدم خوردگی آب
  3. سهولت نصب
  4. قابل استفاده در طیف وسیعی از ظرفیت ها
  5. در صورت نیاز طرح های مختلفی دارد
تعمیر کندانسور هوایی
تعمیر کندانسور هوایی

انتخاب یک کندانسور هوایی که بتواند سیال داغ را از دمای ورودی به دمای خروجی مورد نظر برساند به عوامل زیر بستگی دارد:

  1. ظرفیت حرارتی مورد نیاز
  2. نوع سیال کار
  3. شرایط آب و هوایی منطقه
  4. محدودیت های محل نصب

عناصر ذکر شده باید به دقت در نظر گرفته شوند تا کندانسور قابلیت کاهش دما را داشته باشد در غیر این صورت سیال به دمای مورد نظر نمی رسد و سیکل مختل می شود.

تعمیر کندانسور هوایی
تعمیر کندانسور هوایی

کندانسور وسیله ای است که به وسیله آن دمای سیال کار در سیکل (به عنوان مثال: مبرد، در اتاق سرد) کاهش می یابد آنها بر اساس مکانیسم کاری خود انواع مختلفی دارند که یکی از آنها کندانسورهای هوایی هستند، با استفاده از جریان هوای تولید شده توسط فن ها، گرما را از سیال کار خارج می کنند آنها در انواع سیکل های تبرید، صنایع پتروشیمی و نیروگاه ها و غیره کاربرد دارند.

تعمیر کندانسور هوایی

کندانسور هوا یا “کمپرسور هوا” وسیله ای الکتریکی است که هوا را فشرده می کند و مخزنی از هوای فشرده تولید می کند از این دستگاه برای انجام کارهای مختلفی از جمله تامین هوای ابزارهای بادی، پخش صدا، افزایش فشار در سیستم های گرمایش و سرمایش و … استفاده می شود.

در کندانسور هوا خنک، هوا از طریق یک دریچه وارد دستگاه می شود و سپس توسط یک موتور الکتریکی فشرده می شود با رسیدن به فشار مورد نظر، شیر بسته شده و هوا به مخزن فشرده منتقل شده و ذخیره می شود سپس در صورت لزوم با استفاده از دریچه ای که معمولاً روی مخزن نصب می شود، هوا از مخزن تخلیه می شود. آنها در انواع مختلف از جمله کندانسورهای تخت، پیچی و رفت و برگشتی موجود می باشند و هر کدام دارای ویژگی های خاصی برای کاربردهای مختلف می باشند.

تعمیر کندانسور هوایی
تعمیر کندانسور هوایی

انواع کندانسور هوا خنک

انواع مختلفی دارند که هر کدام برای کاربردهای متفاوتی طراحی شده اند. برخی از انواع آنها عبارتند از:

  1. کندانسور رفت و برگشتی: این نوع کندانسور هوا را با استفاده از کمپرسور رفت و برگشتی فشرده می کند که با بالا و پایین رفتن فشار در محفظه را تغییر می دهد.
  2. کندانسور پیچی: در این نوع کندانسور هوا توسط محفظه ای با دو پیچ فشرده می شود.
  3. کندانسور تخت: در این نوع کندانسور هوا به صورت عمودی در یک مخزن تخت جمع شده و با مکش داخلی قوی در فشار بالا فشرده می شود.
  4. کندانسور چرخشی: این نوع کندانسور شامل یک شفت چرخان و یک چاقو برای اصلاح فشار هوا می باشد با چرخش شفت، هوا فشرده شده و در مخزن جمع می شود.
  5. کندانسور موشکی: این نوع کندانسور شامل یک مخزن موشکی شکل و یک کمپرسور پیستونی است که هوا را هنگام بالا و پایین رفتن در محفظه فشرده می کند. بسته به نیاز و کاربرد مورد نظر، انتخاب نوع مناسب کندانسور هوا خنک می تواند از اهمیت بالایی برخوردار باشد.
تعمیر کندانسور هوایی
تعمیر کندانسور هوایی

استفاده از آنها در صنایع مختلف دارای مزایایی از جمله:

  1. کاهش هزینه های انرژی: آنها می توانند با ایجاد هوای فشرده و تامین انرژی پنوماتیکی دستگاه های مختلف، هزینه های انرژی را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.
  2. عملکرد قابل اعتماد: آنها با ارائه نیروی پنوماتیکی با کیفیت بالا برای ارائه هوای فشرده به بهبود راندمان و کیفیت تولید کمک می کنند.
  3. سهولت استفاده: آنها به دلیل ساختار ساده و عملکرد قابل اعتماد، استفاده و عملکرد بسیار آسانی دارند.
  4. افزایش سرعت تولید: با استفاده از آنها می توان سرعت تولید را افزایش داد، زیرا ارائه توان پنوماتیکی با سرعت بالا و قابلیت تنظیم به بهبود راندمان و کیفیت تولید کمک می کند.
  5. کاهش تعمیر و نگهداری: آنها با ساختار ساده نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری دارند و با ارائه توان پنوماتیکی با کیفیت بالا به کاهش خرابی دستگاه های پنوماتیک کمک می کنند.
  6. با توجه به این مزایا، آنها به عنوان یکی از ابزارهای مهم و ضروری در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

چرا شرکت فنی و مهندسی آقای کار

شرکت آقای کار با استخدام نیروی تخصصی فنی و ارائه کلاس های آموزشی، و برگزاری آزمون ها و تست های تخصصی بصورت گزینشی نیروها را انتخاب می کند، در اتمام هر پروژه عملکرد اخلاقی و فنی این نیرو مورد بررسی کارشناس های متخصص ما قرار می‌گیرند تا از سلامت فنی و اخلاقی این نیرو برای پروژه های بدی تایید گردد، ما در تلاش هستیم که شما عزیزان با خیال آسوده امور فنی و مهندسی از مشاوره، طراحی، ساخت، تولید، نصب و تعمیرات پروژه های فنی را واگذار نمایید، همچنین این شرکت با پشتیبانی 24 ساعته و گارانتی خدمات فنی خود از عملکرد نیروها و تجهیزات مورد استفاده در پروژه،  شما را از سلامت و حرفه ای بودن کار اطمینان می‌دهد.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار

اولین و بزرگترین شرکتی است که آماده ارائه خدمات فنی را با نیروهای متخصص و مجرب بصورت تخصصی در آسمان، دریا و خشکی را به مشتریان عزیز می‌باشد، بخشی از این خدمات شامل ارائه اینترنت به هواپیماها و نصب ترکینگ ها به هواپیماهای سبک (کنترل مسیرهای پرواز) و بالگردها می‌باشد، همچنین با هوشمند سازی و ارائه اینترنت، تلفن، TV و تجهیزات ایمنی بر روی سکوهای نفتی، کشتی های سنگین و سبک پیش قدم است.

خدمات خشکی این شرکت شامل ساخت و ساز،معماری داخلی و بیرونی، کلیه خدمات تاسیساتی، برق،مکانیک،الکترونیک، هوشمند سازی صنعتی،کشاورزی،ساختمانی، خدمات انفورماتیک IT و بسیاری از خدمات فنی و تخصصی دیگر است.

استعلام قیمت در شرکت فنی مهندسی آقای کار

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا در واتساپ پیام دهید یا در ساعات اداری تماس بگیرید.

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *