خدمات تخصصی دواپس DevOps پشتیبانی 2023 با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار

خدمات تخصصی دواپس DevOps پشتیبانی 2023 با مهندسین متخصص و مجرب در شرکت فنی و مهندسی آقای کار


خدمات تخصصی دواپس DevOps پشتیبانی 2023

خدمات تخصصی دواپس DevOps پشتیبانی 2023 را ثبت کنید و زیر 1 ساعت پیش فاکتور دریافت کنید متخصصان ما بلافاصله بعد از تایید پیش فاکتور، برای بازدید و طراحی به محل اعزام می‌گردند.

بعد از عقد قرارداد، در سریعترین زمان برای شروع پروژه در محل شما حاضر می‌شوند.(ثبت درخواست)

خدمات تخصصی دواپس DevOps پشتیبانی 2023

DevOps نیز مانند هر اصطلاح جدید دیگری تعاریف متفاوتی دارد و حتی مردم نیز برداشت نادرستی از آن دارند برای حل این مشکل بهتر است نگاهی کوتاه به گذشته DevOps بیندازیم. برای مشاوره در زمینه DevOps می توانید با کارشناسان فنی و مهندسی آقای کار تماس بگیرید.

با توجه به رویکردی که باعث ظهور DevOps شد، می توان بنیانگذار آن را آقای پاتریک دبویس دانست پاتریک که می خواست علوم کامپیوتر را از همه جهات یاد بگیرد، در سال 2007 روی پروژه مرکز داده دولت بلژیک کار کرد مسئولیت آزمایش آن بر عهده پاتریک بود یکی از چالش هایی که وی در طول این پروژه با آن مواجه بود، مسائل و ناهماهنگی های دو تیم عملیاتی (عملیاتی) و توسعه (توسعه) بود.

در سال 2008، در کنفرانس Agile، مردی به نام اندرو شافر پیشنهاد جلسه زیرساخت چابک را داد اما پاتریک تنها کسی بود که در این جلسه شرکت کرد با این حال، پاتریک مشتاقانه آن را با اندرو در میان گذاشت در نهایت، گروهی را ایجاد می کنند که در آن افراد دیگر ایده های خود را در رابطه با حل مسئله ارائه می دهند و دو گروه توسعه و عملیات را از هم جدا می کنند که در ابتدا مورد استقبال قرار نگرفت.

اما در سال 2009، طی یک کنفرانس، آقای جان آلسپاو و پل هاموند تحت عنوان “همکاری Dev و Ops در فلیکر” صحبت کردند پس از تماشای سخنرانی، پاتریک متوجه شد که این دقیقا همان راه حلی بود که او به دنبال آن بود از این رو در همان سال از برنامه نویسان و مدیران سیستم برای کنفرانسی به نام DevOpsDays دعوت کرد هدف پاتریک از این جلسه یافتن بهترین راه برای پر کردن شکاف بین تیم های توسعه و عملیات بود پس از این کنفرانس، او هشتگ DevOps را در توییتر راه اندازی کرد تا دوباره در مورد این موضوع بحث کند بعداً پاتریک اشاره کرد که نام دوآپس با هیچ برنامه ریزی قبلی انتخاب نشده است!

دلیل استقبال ناگهانی از Duaps

در سال 2011، آقای کامرون هیت پیش بینی خود را در مورد آینده DoApps ارائه کرد نگرش او به انجام کار باعث شده است که توجه بیشتری به DevOps جلب شود. شرکت های بزرگ به سرعت این روش جدید را اتخاذ کردند از سوی دیگر، با جدی شدن بحث ابر و حرکت تیم ها به سمت توسعه نرم افزار Agile، باید نسخه های جدید برنامه دائمی برای کاربران ارسال می شد.

اینجاست که همه متوجه نگرانی پاتریک شدند ارتباط ضعیف بین تیم‌های QA، عملیات، توسعه و برنامه‌نویسی روند توسعه محصول را کند می‌کرد چون هر بار مشکلی پیش می آمد این تیم ها خودشان را مقصر می دانستند و محکوم می کردند مفهوم DevOps با تعاملی که بین تیم ها برقرار می شود و البته اتوماسیون بسیاری از رویه های تکراری منجر به تسریع چرخه تولید محصول و تحویل به مشتری شده است در حال حاضر DoApps به عنوان بزرگترین گام بعد از Agile در صنعت IT شناخته می شود.

چرا از DevOps استفاده کنیم؟

قبل از توسعه نرم افزار به روش DevOps، روال کار به شرح زیر بود:

تیم های مهندسی نرم افزار و برنامه نویسی (Dev) کار شناسایی نیازمندی های نرم افزار و کدنویسی را انجام می دهند پس از برآورده شدن الزامات، تیم QA (تضمین کیفیت) برنامه را در یک محیط توسعه جداگانه آزمایش و آزمایش می کند پس از تایید، درخواست به تیم Ops تحویل داده می شود هر بار که نرم افزار روی دیوار به تیم مستقل دیگری پرتاب می شود، محدودیت ها و اختلاف نظرها اضافه می شود. در یک سازمان، هر واحد (IT، Dev، CEO، CIO) دیدگاه متفاوتی نسبت به مزایای DooPs دارد اما مزایای DevOps به گروهی از افراد یا یک واحد محدود نمی شود.

DevOps چیست؟

DevOps یک فلسفه توسعه و تحویل نرم افزار است که هدف آن یکپارچه سازی توسعه و عملیات عملیاتی است DevOps برای بهبود ارتباطات و همکاری بین مدیریت محصول، توسعه نرم افزار و تیم های استقرار طراحی شده است.

DevOps چگونه کار می کند؟

در مدل DevOps، تیم های توسعه و عملیات در یک تیم واحد ادغام می شوند و کارشناسان مربوطه در طول چرخه عمر برنامه فعال هستند و مهارت های خود را در زمینه های مختلف بهبود می بخشند در برخی از مدل‌های DevOps، تیم‌های QA و امنیتی نیز بیشتر درگیر فرآیند توسعه و عملیات هستند.

خدمات تخصصی دواپس DevOps پشتیبانی 2023

توسعه نرم افزار چیست؟

توسعه نرم افزار شامل مراحلی است که در آن برنامه نویسان برنامه های کامپیوتری را با استفاده از یک یا چند زبان برنامه نویسی ایجاد می کنند این برنامه ها برای رسیدن به اهداف شخصی یا تجاری طراحی شده اند این توسعه در هسته خود دارای مراحلی است که منجر به ایجاد نرم افزار می شود، یعنی فرآیند ایجاد، طراحی، استقرار و پشتیبانی نرم افزار. نرم افزار از دستورالعمل ها یا برنامه هایی تشکیل شده است که به رایانه می گویند چه کاری انجام دهد. نرم افزارها به سه دسته کلی تقسیم می شوند.

انواع نرم افزارها چیست؟

1.نرم افزار سیستم

این دسته از نرم افزارها عملکردهای اساسی مانند سیستم عامل، مدیریت دیسک، مدیریت سخت افزار و نرم افزارهای کاربردی یا مفید را ارائه می دهند.

2.نرم افزار برنامه نویسی

وظیفه این نرم افزار ارائه ابزارهای لازم برای برنامه نویسان، ابزارهایی مانند ویرایشگر متن، کامپایلر، لینک کننده ها، دیباگر یا دیباگر و ابزار کدنویسی است.

خدمات تخصصی دواپس DevOps پشتیبانی 2023

3.نرم افزار کاربردی

برنامه ها به کاربر در انجام وظایف کمک می کنند نرم افزارهای مدیریت داده، پخش کننده های رسانه و برنامه های امنیتی مجموعه های بهره وری اداری در این دسته قرار می گیرند آنها همچنین شامل برنامه های وب و تلفن همراه مانند برنامه فروشگاه آمازون، فیس بوک یا اینستاگرام می شوند.

4.سیستم تعبیه شده

سیستم تعبیه شده که به نام سیستم تعبیه شده نیز شناخته می شود، نرم افزار تعبیه شده ای است که برای کنترل ماشین ها و دستگاه ها استفاده می شود این ماشین ها لزوما کامپیوتر نیستند، مانند شبکه های مخابراتی، خودروها و روبات های صنعتی. این دستگاه ها و نرم افزارهای آنها می توانند بخشی از اینترنت اشیا باشند.

چه کسی توسعه نرم افزار را انجام می دهد؟

اساساً کار توسعه نرم افزار وظیفه برنامه نویسان، مهندسان کامپیوتر و توسعه دهندگان نرم افزار است این نقش ها همپوشانی دارند و یک رابطه پویا بین بخش های مختلف وجود دارد.

خدمات تخصصی دواپس DevOps پشتیبانی 2023

مراحل فرآیند توسعه نرم افزار را بشناسید

1.انتخاب روش

ابتدا باید چارچوبی مشخص شود تا مراحل توسعه نرم افزار در این قالب انجام شود تیم ها یکی از چندین روش را انتخاب می کنند توسعه چابک، توسعه سریع نرم افزار (RAD)، روش آبشار، DevOps و چارچوب چابک مقیاس پذیر (SAFe) برخی از روش های موجود هستند.

۲.شناسایی نیازها

در مرحله شناسایی نیاز به توسعه نرم افزار، تحقیقات بازار و طوفان فکری فرآیند انجام می شود قبل از اینکه یک شرکت نرم افزار تولید کند، باید تحقیقات بازار کاملی را برای اطمینان از دوام محصول انجام دهد توسعه دهندگان باید عملکردها و خدمات نرم افزار را شناسایی کنند تا مخاطبان هدف آن را ضروری و مفید ارزیابی کنند این اطلاعات از بازخورد مشتریان بالقوه و فعلی و همچنین نظرسنجی ها جمع آوری می شود.

3.تحلیل نیازها

در این مرحله، ذینفعان در مورد نیازهای کاربر، مشخصات فنی محصول پیشنهادی و محصول مورد نظر به توافق می رسند برای دستیابی به محصولی با کیفیت بالا، جزئیات هر قسمت از کار، طراحی نهایی، وظایف توسعه دهندگان و پارامترهای تست مشخص شده است. توسعه دهنده، کاربر، مدیر تست، مدیر پروژه و کنترل کیفیت در این مرحله همکاری می کنند برنامه نویسان رویکرد توسعه نرم افزار را انتخاب می کنند تاریخچه کار تیم مستند است و در طول اجرای پروژه همیشه می توان از مستندات آن مشورت کرد.

خدمات تخصصی دواپس DevOps پشتیبانی 2023

4.توسعه طرح

معماران و توسعه دهندگان مشخصات فنی تخصصی مورد نیاز برای ایجاد نرم افزار را ترسیم می کنند ذینفعان عواملی مانند سطح ریسک، ساختار تیم، فناوری های قابل اجرا، زمان، بودجه، محدودیت های پروژه، روش شناسی و طراحی معماری را مورد بحث قرار می دهند سند مشخصات طراحی یا DSD معماری طراحی، اجزاء، ارتباطات، طرح‌بندی جلویی و جریان کاربر را مشخص می‌کند.

5.توسعه و اجرا

ما به مرحله بعدی توسعه نرم افزار یعنی مرحله توسعه و پیاده سازی نرم افزار می رسیم کد توسعه دهندگان بر اساس مشخصات و الزامات محصول است که در مراحل قبلی تایید شده است توسعه دهندگان فرانت اند رابط را بر اساس راهنما توسعه می دهند برنامه نویسان کدهای همه را بررسی و آزمایش می کنند سپس محصول به مرحله اجرا می رسد و سازگاری محصول را با الزامات آزمایش می کنند.

6.آزمایش

در مرحله آزمایش، محصول برای باگ آزمایش می شود و عملکرد آن قبل از تحویل به کاربر بررسی می شود کارشناس عملکرد محصول را بررسی می کند تا از عملکرد مناسب آن با تجزیه و تحلیل الزامات مطابق با مستندات اطمینان حاصل کند. کارشناس نقص ها را به صورت کد به توسعه دهنده گزارش می دهد اگر توسعه دهنده جریان کاربر را تأیید کند، برنامه را بهبود می بخشد تستر فرآیند تست را تکرار می کند تا زمانی که نرم افزار بدون اشکال کار کند و الزامات را برآورده کند.

7.استقرار و نگهداری نرم افزار

زمانی که نرم افزار هیچ نقصی نداشته باشد در اختیار مشتری قرار می گیرد پس از تحویل نسخه تولیدی نرم افزار، شرکت توسعه نرم افزار کامپیوتر، تیم تعمیر و نگهداری را برای رسیدگی به مشکلات کاربران در حین کار با محصول آماده می کند اگر مشکلات جزئی باشد، رفع می شود اما اگر نرم افزار از کار بیفتد نیاز به آپدیت دارد. علاوه بر توسعه عملکرد نرم افزار، فناوری های جدید بر فرهنگ سازمانی نیز تأثیر می گذارد تغییرات ایجاد شده توسط DevOps ترکیبی از تغییر فرهنگ و فناوری های جدید است ایده DevOps تغییر فضای کاری برای همکاری، بحث و تبادل تجربه است.

چرا شرکت فنی و مهندسی آقای کار

شرکت آقای کار با استخدام نیروی تخصصی فنی و ارائه کلاس های آموزشی، و برگزاری آزمون ها و تست های تخصصی بصورت گزینشی نیروها را انتخاب می کند، در اتمام هر پروژه عملکرد اخلاقی و فنی این نیرو مورد بررسی کارشناس های متخصص ما قرار می‌گیرند تا از سلامت فنی و اخلاقی این نیرو برای پروژه های بدی تایید گردد، ما در تلاش هستیم که شما عزیزان با خیال آسوده امور فنی و مهندسی از مشاوره، طراحی، ساخت، تولید، نصب و تعمیرات پروژه های فنی را واگذار نمایید، همچنین این شرکت با پشتیبانی 24 ساعته و گارانتی خدمات فنی خود از عملکرد نیروها و تجهیزات مورد استفاده در پروژه،  شما را از سلامت و حرفه ای بودن کار اطمینان می‌دهد.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار

اولین و بزرگترین شرکتی است که آماده ارائه خدمات فنی را با نیروهای متخصص و مجرب بصورت تخصصی در آسمان، دریا و خشکی را به مشتریان عزیز می‌باشد، بخشی از این خدمات شامل ارائه اینترنت به هواپیماها و نصب ترکینگ ها به هواپیماهای سبک (کنترل مسیرهای پرواز) و بالگردها می‌باشد، همچنین با هوشمند سازی و ارائه اینترنت، تلفن، TV و تجهیزات ایمنی بر روی سکوهای نفتی، کشتی های سنگین و سبک پیش قدم است.

شرکت فنی و مهندسی آقای کار

خدمات خشکی این شرکت شامل ساخت و ساز،معماری داخلی و بیرونی، کلیه خدمات تاسیساتی، برق،مکانیک،الکترونیک، هوشمند سازی صنعتی،کشاورزی،ساختمانی، خدمات انفورماتیک IT و بسیاری از خدمات فنی و تخصصی دیگر است.

استعلام قیمت در شرکت فنی مهندسی آقای کار

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا در واتساپ پیام دهید یا در ساعات اداری تماس بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *